Huis > W > Wat Kost De Luisterlijn?

Wat kost de Luisterlijn?

Een 088-nummer is nagenoeg kosteloos voor de Luisterlijn. Voor het bellen naar het nieuwe telefoonnummer 088 0767 000 betaalt de beller – net als bij het oude telefoonnummer – geen extra kosten, alleen het normale beltarief.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Je kunt ook vragen hoe vaak mag je de luisterlijn bellen?

We willen ook voorkomen dat mensen steeds afhankelijker worden van het bellen of chatten met de Luisterlijn. De begrenzing voor bellen is ingesteld op maximaal vier telefoongesprekken per dag, van 07.00 uur tot 06.59 uur. Voor de chat geldt een maximum van drie gesprekken per dag.
Men kan zich ook afvragen: wie kan ik bellen als ik eenzaam ben?
Misschien is het te pijnlijk of te privé. Dan kun je bellen of chatten met verschillende speciale 'hulplijnen'. Je kan 24 uur per dag terecht bij de Luisterlijn voor een gesprek van mens tot mens: 088 0767 000 of via een lokaal telefoonnummer, chat en mail. Het kan gaan over verdriet, verlies, zorgen of eenzaamheid.

Is CLB chat anoniem?

Nee, CLB chat is niet anoniem. Uw naam en e-mailadres zijn vereist om een CLB chat-account aan te maken. Hoe kan ik chatten met iemand? Er zijn een paar manieren om met iemand te chatten. Je kunt een chatclient zoals Slack of Discord gebruiken, of je kunt een chatdienst zoals Skype of Google Hangouts gebruiken. Je kunt ook een chatbot gebruiken zoals Amazon Lex of Facebook Messenger.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Waar kan ik terecht om te praten?

1712 helpt je gratis en anoniem. Chat gratis en anoniem ma-do: 13u-17u en 18u-22u. Via webformulier van 1712. Antwoord binnen 2 werkdagen.
Waarom is chatten gevaarlijk?
Gegevens ontfutselen. In een open chatbox is de kans en het gevaar van chatten groter voor kinderen. Een van de gevaren hiervan is dat andere vaak gemakkelijk allerlei persoonlijke gegevens kan ontfutselen van een kind. Dit komt doordat veel kinderen niet weten dat ze geen privégegevens mogen geven aan onbekenden.

Wat voor appjes vinden mannen leuk?

Wat voor appjes vinden mannen leuk?
  • Hij vindt humor aantrekkelijk.
  • Leuk gevonden worden vindt hij sexy.
  • Hij vindt het onweerstaanbaar waarover je praat.
  • Hij vindt het aantrekkelijk hoe je hem doet voelen.
  • Hij houdt van persoonlijkheid.
Dienovereenkomstig, hoe appen mannen?
App ons ook als eerst

Als je nummers uitwisselt met een jongen, mag je ons best als eerste appen. Nogmaals, de meeste mannen vinden appen stom, dus het wordt gewaardeerd als jij het eerste appje stuurt. De meeste mannen zullen zich geflatteerd voelen en zullen het zien als een bevestiging dat je ons leuk vindt.

Dus, is google chat gratis?

Google Chat gaat Hangouts vervangen en wordt voor iedereen gratis. Google heeft wijzigingen aangekondigd voor de chatdienst Google Hangouts. De dienst zal doorgaan onder de naam Google Chat en komt voor iedereen gratis beschikbaar.

Door Murat

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Word online en Word? :: Waar kan je anoniem chatten?
Handige links