Huis > H > Hoe Werkt Versiebeheer In Sharepoint?

Hoe werkt versiebeheer in SharePoint?

Wanneer u een bestand uitcheckt van een bibliotheek waarvoor versiebeheer is ingeschakeld, wordt een nieuwe versie gemaakt wanneer u het bestand weer incheckt. En als primaire en secundaire versies zijn ingeschakeld, kunt u besluiten, wanneer u het bestand incheckt, welke type versie u incheckt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat is een bibliotheek in SharePoint?

Een bibliotheek is een locatie op een site waar u bestanden kunt uploaden, maken, bijwerken en hieraan samenwerken met teamleden. In elke bibliotheek ziet u een lijst met bestanden en belangrijke informatie over de bestanden, zoals de persoon die de laatste persoon is voor het wijzigen van een bestand.
Dienovereenkomstig, wat is een documentbibliotheek?
Een documentbibliotheek is een veilige plek waar u uw bestanden kunt opslaan en waar u en uw collega's deze gemakkelijk kunnen vinden, eraan kunnen samenwerken en ze vanaf elk apparaat op elk gewenst moment kunnen openen.

Je kunt ook vragen hoe werkt versiebeheer?

Versiebeheer is een systeem waarmee ontwikkelaars wijzigingen in de broncode in de tijd kunnen volgen. Dit stelt hen in staat wijzigingen terug te draaien als dat nodig is, en maakt het makkelijker om samen aan code te werken.
Er zijn een paar verschillende soorten versiebeheersystemen, maar de populairste heet Git. Met Git kunnen ontwikkelaars wijzigingen in hun code bijhouden en die wijzigingen naar een centrale repository sturen. Andere ontwikkelaars kunnen die wijzigingen dan ophalen en in hun eigen code bases opnemen.
Git is een gedistribueerd versiebeheersysteem, wat betekent dat iedere ontwikkelaar een volledige kopie van de codebase heeft en er offline aan kan werken. Dit maakt het makkelijk om aan code te werken, zelfs als er geen internetverbinding is.
Er zijn veel andere versiebeheersystemen beschikbaar, maar Git is verreweg de populairste. Waar vind ik versiegeschiedenis in Word? In Word kunt u de versiegeschiedenis van een document vinden door het menu Bestand te openen, Eigenschappen te kiezen en vervolgens op het tabblad Versies te klikken. Hier ziet u een lijst met alle versies van het document en wanneer elke versie is opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe werkt versienummer?

Meestal wordt de volgende structuur gebruikt: 0.1.2.3 (alpha/bèta/RC of) 0 is hier de hoofdversie (major version) die meestal bijgewerkt wordt door een upgrade (bij kleine software: updates). 1 is hier de onderversie (minor version) die meestal bijgewerkt wordt door een update.
Dienovereenkomstig, wie kan de versiegeschiedenis van een document bekijken?
Tip: Je hebt bewerkingsrechten nodig om de versiegeschiedenis van een document te bekijken. Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar voor klanten met een Google Workspace Business Standard-, Business Plus-, Enterprise Standard-, Enterprise Plus- of Education Plus-account.

Vervolgens, hoeveel versies sharepoint?

Notities: Zowel SharePoint in Microsoft 365 als SharePoint Server, voor zowel Bibliotheek- Instellingen als Lijst Instellingen, kunnen maximaal 511 secundaire versies per hoofdversie worden toegestaan. Dit nummer kan niet worden gewijzigd.
Daarvan, hoe maak ik een bibliotheek in sharepoint?
Een bibliotheek maken in SharePoint in Microsoft 365 of SharePoint Server 2019
  1. Ga naar de teamsite waar u een nieuwe documentbibliotheek wilt maken.
  2. Selecteer nieuw op de menubalk en selecteer documentbibliotheek.
  3. Voer een naam in voor de nieuwe bibliotheek.
  4. Selecteer Maken.

Hoe maak je een bibliotheek?

Een bibliotheek maken
  1. Klik op Instellingen en kies Voeg een app toe.
  2. Klik vervolgens op Documentbibliotheek.
  3. Geef de bibliotheek een korte en zinvolle naam (bijvoorbeeld: procedures, verslagen, dossiers, aanvragen). Er is een onderscheid tussen de naam en de titel van een bibliotheek/site.
  4. Klik op Maken.

Door Conger

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je doen met SharePoint? :: Waar kun je een drone voor gebruiken?
Handige links