Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Sharepoint?

Wat kun je doen met SharePoint?

Organisaties gebruiken Microsoft- SharePoint om websites te maken. U kunt het gebruiken als een veilige plek voor het opslaan, ordenen, delen en openen van gegevens vanaf elk apparaat. U hebt alleen een webbrowser nodig, zoals Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome of Firefox.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Waarom Git gebruiken?

Met Git hebben ze een krachtige tool waarmee ze alle gemaakte code op de juiste manier bij elkaar kunnen brengen. Ze kunnen eenvoudig wijzigingen in de codebase inzien en bijhouden. Er is een goed overzicht van de codebase en de wijzigingen daarin.
Mensen vragen ook: welke kenmerken worden meestal opgeslagen bij het toepassen van versiebeheer?
Versiebeheer documenten voorbeeld
  • Centraal opgeslagen documenten.
  • Door wie als laatste gewijzigd.
  • Wanneer als laatste gewijzigd.
  • Wat als laatste gewijzigd.
  • Versiegeschiedenis (terugzetten oude versies).
  • Toevoegen feedback of notities.
  • Status instellen: voor wie zichtbaar, alleen bekijken of ook aanpassen.

Vervolgens, hoe vorige versie excel document terughalen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een vorige versie van een Excel-document te herstellen. Eén manier is om gewoon het document te openen in Excel en vervolgens te klikken op het tabblad "Bestand". Daar ziet u een optie "Vorige versie openen". Hiermee kunt u eerdere versies van het document die u hebt opgeslagen openen.
Een andere manier om een vorige versie van een Excel document te herstellen is door gebruik te maken van de "Bestandsgeschiedenis" functie. Om dit te doen moet u het "Control Panel" openen en vervolgens klikken op "System and Security". Daar ziet u een optie voor "Bestandsgeschiedenis". Als u hierop klikt, kunt u alle vorige versies van het document bekijken die zijn opgeslagen.
Als geen van deze methoden werkt, kunt u proberen het document te herstellen vanuit een back-up. Daarvoor moet u de meest recente back-up van het document vinden en het vanaf die back-up terugzetten. Daarvan, hoe vorige versie word document terughalen mac? Als u een vorige versie van een Word-document op een Mac wilt herstellen, kunt u dat doen door het document in Word te openen en naar het menu Bestand te gaan. Selecteer vervolgens de optie "Terugkeren naar > Bladeren door alle versies". Dit opent een venster dat u alle vorige versies van het document toont die op uw computer zijn opgeslagen. U kunt dan de versie selecteren die u wilt herstellen en op de knop "Herstellen" klikken.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wie heeft wat gewijzigd in Excel?

Selecteer Wijzigingen weergeven op het tabblad Controleren. Wijzigingen worden weergegeven in het deelvenster met de meest recente wijzigingen bovenaan, in de volgorde waarin de wijzigingen zijn aangebracht. U kunt zien wie wijzigingen heeft aangebracht, precies waar in de werkmap, wanneer en wat ze hebben gewijzigd.
Kun je versie geschiedenis bijhouden van een document op Dropbox?
Je kunt eerdere versies van bestanden en mappen terugzetten en weergeven in je Dropbox-account. Hoe ver je terug kunt gaan om items herstellen, wordt 'versiegeschiedenis' genoemd. Hoe lang die periode is, hangt af van het Dropbox-abonnement dat je hebt.

Mensen vragen ook: wie heeft wat gewijzigd in word?

Open hiervoor het betreffende document in Word 365, bijvoorbeeld de laatste versie. Ga naar het tabblad Review, en klik op Vergelijk / Compare. Kies vervolgens voor Vergelijk / Compare en kies de versie waarmee je wilt vergelijken.
Mensen vragen ook: hoe kun je een word document terughalen?
Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder je versiegeschiedenis?

Hoe verwijder je historische secundaire versies van een document?
  1. Selecteer het bestand waarvan de historische secundaire versies verwijderd mogen worden.
  2. Klik op de drie puntjes .
  3. Selecteer Versiegeschiedenis.
  4. Klik op Secundaire versies verwijderen.
  5. Enkel de primaire (gepubliceerde) versies blijven nu over.

Door Elbring Ondik

Vergelijkbare artikelen

Kan PDF niet openen in Windows 10? :: Hoe werkt versiebeheer in SharePoint?
Handige links