Huis > H > Hoe Kan Je Je Locatie Op Tinder Veranderen?

Hoe kan je je locatie op Tinder veranderen?

Als je de basis Tinder gebruiken, wordt uw locatie op één locatie vergrendeld. Om toegang te krijgen tot andere locaties (of landen), moet je upgraden naar Tinder Plus of Tinder Gold. Dit kost je $ 9.99 voor Tinder Plus en zelfs meer voor Tinder Gold.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Tinder Gold Maandelijks opzegbaar?

Open de app op uw telefoon en tik op uw profielicoon om naar de instellingen te gaan. Er is een Manage Payment Account. U kunt de stappen volgen bij Abonnement opzeggen.

Bovendien, hoe werkt locatie op tinder?

Paspoort - misschien gebruiken ze de Paspoort-functie om potentiële matches op je huidige locatie te bekijken. Trouwens, als je een Tinder-abonnee bent en onlangs een andere stad hebt bezocht, kun je mensen van daar zien tot 24 uur nadat je je locatie hebt gewijzigd. Alleen Tinder-abonnees kunnen hun locatie wijzigen.
Wat dit betreft, hoe accuraat is locatie tinder?
Hij bouwde een app welke gebruik maakt van de locatiegegevens die bij Tinder bekend zijn. Tinder weet namelijk op 30 meter nauwkeurig waar een gebruiker zich bevindt. Met de app kon je vervolgens via het Tinder ID-nummer een andere gebruiker opsporen.

Dienovereenkomstig, kan je je locatie uitzetten op tinder?

Ja, je kunt je locatie op Tinder uitschakelen. Open daarvoor de app en ga naar je instellingen. Vanaf daar kun je de locatie-instelling uitschakelen. Dit voorkomt dat je locatie wordt gedeeld met potentiële matches. Trouwens, wat is een paspoort locatie tinder? Er bestaat niet zoiets als een "paspoort locatie tinder." Een paspoort is een door de regering van een land afgegeven reisdocument dat de identiteit en nationaliteit van de houder bevestigt met het oog op internationale reizen. Een tondel is een droog, brandbaar materiaal dat wordt gebruikt om een vuur te beginnen.

Gerelateerde artikelen

Kun je zien of iemand online is op Tinder?

Je kunt niet echt zien of iemand op een dating app zit. Gold gebruikers hebben toegang tot wie naar rechts swiped.

Kan je iemand nog een keer tegenkomen op Tinder?

Je kunt een profiel opnieuw zien als deze persoon hun account heeft verwijderd en daarna een nieuw account heeft aangemaakt, of als je hebt geswipet terwijl de netwerkverbinding slecht was.
En nog een vraag, hoe kun je zien of iemand online is op tinder?
Kijk of iemand actief is op Tinder

Helaas kun je niet echt zien of iemand actief is op Tinder. Maar Gold-gebruikers krijgen wel toegang tot de kennis van wie er al naar rechts heeft geswiped.

Hoe veilig is Tinder?

Tinder probeert actief nepprofielen, criminelen en bots van de app te weren. Hier kun je ze bij helpen door verdacht gedrag meteen te rapporteren. Het Tinder-team kan dan onderzoek doen en het gerapporteerde account verwijderen. Zo blijven jij en andere Tinder-gebruikers een stuk veiliger.
Dus, wat gebeurt er als je tinder verwijderd?
Door de app te verwijderen, verwijder je account niet

Je account en de app staan in principe los van elkaar. Door de app te verwijderen, wordt je account nog niet verwijderd. Dat betekent dat je profiel actief blijft en dat anderen je nog steeds kunnen matchen.

Waar is Tinder voor bedoeld?

Tinder is een geosociale datingapplicatie (app) voor smartphones die gebruikers (van 18 jaar of ouder) toelaat andere gebruikers te beoordelen op basis van hun profielgegevens door naar links (geen interesse) of naar rechts (interesse) te "swipen" (vegen).

Door Meghann Bosefski

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang bewaart Tinder gegevens? :: Wat zijn bijzondere vaardigheden?
Handige links