Huis > H > Hoe Lang Bewaart Tinder Gegevens?

Hoe lang bewaart Tinder gegevens?

Om de veiligheid en zekerheid van onze leden te beschermen, hanteren we een bewaartermijn van 3 maanden na het sluiten van een account, of een jaar na een accountverbod. Tijdens deze periode bewaren we je gegevens voor het geval het nodig is om onwettig of schadelijk gedrag te onderzoeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Daarvan, hoe werkt tinder gratis?

Tinder® kan gratis worden gedownload in de App Store en Google Play Store of bezoek https://tinder.com om Tinder voor het web te gebruiken. Met de basisfuncties kun je een profiel aanmaken, de Swipe naar rechts functie gebruiken om iemand een Like te geven en de Swipe naar links functie gebruiken om ze over te slaan.
Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je een match opheft?
Je kunt wel hele gesprekken verwijderen door de match met iemand op te heffen. Als je de match met iemand opheft, verdwijn je uit hun lijst met matches. Diegene kan je geen berichten meer sturen en wordt ook niet meer in jouw lijst met matches weergegeven.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je iemand terug vinden op tinder?

Om iemand terug te vinden op Tinder, kun je hem zoeken met de zoekfunctie of door je lijst met matches scrollen. Als je hun telefoonnummer of Facebook-profiel aan hun Tinder-account hebt gekoppeld, kun je ze ook op die manier zoeken. Wat gebeurt er als je iemand meldt op Tinder? Als je iemand rapporteert op Tinder, worden ze gemarkeerd voor beoordeling. In de richtlijnen van Tinder staat dat je iemand alleen moet rapporteren als hij misbruikt, beledigt of spamt. Zodra iemand is gerapporteerd, zal Tinder zijn account bekijken en beslissen of er al dan niet actie wordt ondernomen. Dit kan variëren van een waarschuwing aan de gebruiker tot een verbod op de app.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Dus, wat betekent onlangs online op tinder?

In de beginjaren bestond er een 'laatst actief'-melding in Tinder, maar die is allang weer afgevoerd. Toont Tinder alleen profielen van actieve Tinderaars? De profielen die je op Tinder te zien krijgt hebben heel wat selectiecriteria doorstaan en recente activiteit is daar een belangrijke van.
Wat betekenen 2 blauwe vinkjes bij Tinder?
Wanneer jouw foto's goed gekeurd worden, krijg je van dat team een blauw vinkje achter je naam. Op deze wijze ben je dus geverifieerd. Op dit moment worden de foto's nog door mensen beoordeeld, maar dat moet in de toekomst wel veranderen.

Daarvan, hoe groot is de kans op een relatie via tinder?

Uit onderzoek blijkt dat 22% van de mensen op Tinder een serieuze relatie heeft.
Dienovereenkomstig, waarom wel of geen tinder?
"Uit onderzoek blijkt juist dat mensen die elkaar online hebben leren kennen, tevredener zijn over hun relatie dan partners die elkaar offline hebben ontmoet. Feitelijk is het verschil ook niet zo groot. Als je elkaar via Tinder ontmoet, spreek je af en wordt het uiteindelijk een mix van on- en offlinecontact.

Wat doet Tinder met je telefoonnummer?

Uiteraard moet je nog steeds je telefoonnummer met Tinder delen, daar is geen ontkomen aan. Maar dat nummer wordt alleen gebruikt om je als lid te kunnen activeren en het komt dus bijvoorbeeld niet op je Tinderprofiel terecht waar andere leden het zouden kunnen zien.

Door Vin Armiger

Vergelijkbare artikelen

Is Safari veiliger dan Chrome? :: Hoe kan je je locatie op Tinder veranderen?
Handige links