Huis > W > Wat Doet Nginx?

Wat doet Nginx?

nginx (uitgesproken als “engine-x”) is een webserver en een reverse-proxyserver voor HTTP-, SMTP-, POP3- en IMAP-protocollen, sterk gericht op hoge prestaties en laag geheugengebruik. Het product wordt geleverd onder een licentie gelijkwaardig aan BSD en het draait op Unix, Linux, BSD, OS X, Solaris, AIX en Windows.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Trouwens, waar woonden de apaches?

Apachen is de verzamelnaam voor de N'de, een uit meerdere divisies bestaand indianenvolk uit zuidwestelijk Noord-Amerika, dat oorspronkelijk afkomstig is uit het subarctisch Canada. Ze behoren tot de taalfamilie van de Na-dene.
Dus, hoe hoog kan een apache?
Boeing AH-64 Apache
Bemanning
Kruissnelheid• AH-64A : 293 km/u • AH-64A + en D : 265 km/u
Maximum snelheid365 km/u
Plafond6.400 m
Klimsnelheid760 m/min

Bovendien, hoe groot is een apache?

De gemiddelde Apache is ongeveer zo groot als een groot paard, hoewel ze kunnen variëren van ongeveer de grootte van een grote hond tot de grootte van een kleine pony. Wat kost een ritje in een helikopter? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want de kosten van een helikoptervlucht hangen af van een aantal factoren, zoals het type helikopter dat wordt gebruikt, de afstand die wordt afgelegd en de duur van de vlucht. Als algemene richtlijn kan een helikoptervlucht echter variëren van $50 tot $1000 of meer.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Hoe duur is een Chinook?

Boeing CH-47 Chinook
Boeing VERTOL CH-47D Chinook
Rolmiddelzwaar troepen/transport en utility
Bemanning2 vliegers + 2 loadmasters eventueel aangevuld met 2 boordschutters
VariantenCH-47A,B,C,D, Super D, F, J en MH-47G
Stukprijs$32 miljoen voor de F serie
En nog een vraag, wat kost een legerhelikopter?
Aanschaf helikopter: €810.000. Helikopter brevet: €30.000. Brandstof: €16.000. Onderhoud: €19.200.

Welke programma's gebruiken Log4j?

Deze tool wordt veel gebruikt in webservers en java gebaseerde applicaties. Denk hierbij aan Elasticsearch, het populaire spel Minecraft, Apache Struts2, en nog veel meer.
Welke versie Log4j?
Op 13 december 2021 heeft Apache Log4j 2.12.2 voor Java 7-gebruikers en Log4j 2.16.0 voor Java 8-gebruikers uitgebracht om een ​​RCE-kwetsbaarheid aan te pakken: CVE-2021-45046.

Is Apache veilig?

In de Apache webserversoftware zit een ernstige kwetsbaarheid die actief wordt misbruikt. De kwetsbaarheid zit in versie 2.4.49 en heeft als kenmerk CVE-2021-41773 . Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) heeft de kwetsbaarheid aangeduid als 'High/High '.

Door Polik Hatlee

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je Bixby? :: Wat is een API module?
Handige links