Huis > W > Wat Is De Bedoeling Van Tumblr?

Wat is de bedoeling van Tumblr?

Tumblr is een microblogging-systeem en sociaalnetwerksite, in 2006 ontwikkeld door David Karp en Marco Arment. De website stelt gebruikers in staat om tekst, stilstaande en bewegende beelden, citaten, links en geluidsopnamen in een 'tumblrlog' openbaar te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de bedoeling van Instagram?

Er is een app voor het delen van foto's en video's. Je volgers kunnen liken wat je zegt. Je kunt sociale media gebruiken om met elkaar te communiceren. De app is erg populair bij jongeren.

Hoe gebruik je Tumblr?

Tumblr is een site waar je een eigen blog op kunt starten. Hierop kun je dingen bewaren die je mooi vindt net als bij Pinterest. Je kunt er ook je eigen werk op zetten, bijvoorbeeld foto's, filmpjes of teksten. Mensen kunnen de dingen die je plaatst ook weer rebloggen (delen op hun eigen blog) of het leuk vinden.
Is Tumblr veilig?
Tumblr Veilige modus functie

De functie is een opt-in instelling in plaats van opt-out. Wanneer de veilige modus is ingeschakeld, voegt Tumblr een scherm toe over alle inhoud die als gevoelig van aard is geïdentificeerd. Als gebruikers meer dan 18 zijn, kunnen ze doorklikken om de inhoud te bekijken.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn tumblr account verwijderen?

Er is geen manier om een Tumblr-account vanuit de app te verwijderen. Om uw account te verwijderen, moet u inloggen op Tumblr.com op een desktopcomputer, naar Instellingen gaan en naar de onderkant van de pagina scrollen. Onderaan zal er een knop zijn die zegt "Account verwijderen". Zodra u daarop klikt, wordt uw account definitief verwijderd.

Door Ashly

Wat betekent gelede bus? :: Welke mp3-speler voor luisterboeken?
Handige links