Huis > W > Wat Kost Winrar?

Wat kost WinRAR?

WinRAR
Aantal licentiesPrijs per licentie excl. BTWPrijs per licentie incl. BTW
1€ 29,95€ 36,24
2-9€ 23€ 27,83
10-24€ 18€ 21,78
25-49€ 15€ 18,15

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Welke WinRAR heb ik nodig?

Hoe WinRAR voor Windows te downloaden

Als je niet zeker weet of je de 32-bits of 64-bits versie nodig hebt, kun je in de Windows-zoekbalk 'informatie over uw pc' invoeren en de systeeminstellingen openen. Er wordt een venster geopend en in het gedeelte 'apparaatspecificaties' kun je zien welk besturingssysteem je hebt.
Hoe moet je WinRAR downloaden?
We raden je aan gebruik te maken van de software Winrar, dat je gratis kunt downloaden op Winrar.nl .
  1. Stap 1: Gebruik je downloadlink om de software te downloaden. Je ontvangt een .
  2. Stap 2: De software wordt nu geopend in Winrar.
  3. Stap 3: De software is nu uitgepakt en je krijgt het installatiebestand te zien.

Trouwens, waar kan ik winrar downloaden?

De officiële website voor WinRAR is win-rar.com. Daar kunt u de software gratis downloaden. Er is ook een betaalde versie van de software beschikbaar. Trouwens, hoe kan ik een rar bestand openen? Er zijn een paar verschillende manieren om een .rar-bestand te openen. Eén manier is het gebruik van een programma als WinRAR of 7-Zip. Met deze programma's kunt u het .rar-bestand openen en de bestanden erin uitpakken.
Een andere manier is het gebruik van een online service zoals Unrar Online. Met deze dienst kunt u uw .rar-bestand uploaden en vervolgens de bestanden online uitpakken.
U kunt ook een programma als 7-Zip gebruiken om de bestanden uit het .rar-bestand te halen.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Waarom WinRAR gebruiken?

WinRAR heeft diverse voordelen ten opzichte van WinZIP. Zo is WinRAR in de meeste gevallen in staat om bestanden beter te comprimeren, zodat het ingepakte bestand (een archief genaamd) een beduidend lagere bestandsgrootte heeft! WinRAR kan zowel RAR- als ZIP-bestanden aanmaken, terwijl WinZIP dat niet kan.
Wat dit betreft, wat is een winrar bestand?
WinRAR is de Windows versie van het RAR-archiveerprogramma - een krachtig programma dat archieven kan maken, beheren en controleren. Er zijn verscheidene versies van WinRAR voor diverse besturingssystemen. Momenteel zijn beschikbaar: Windows, Linux, FreeBSD en macOS.

Je kunt ook vragen kan rar bestand niet openen?

Alleen Chrome OS ondersteunt RAR bestanden. Op een Chrome laptop heb je dus geen speciale software meer nodig, je kunt de bestanden aanklikken en direct laten uitpakken. Windows, Mac en Linux bieden deze mogelijkheid niet. Sommige RAR bestanden bestaan uit meerdere delen, bijvoorbeeld: bestand.
En nog een vraag, hoe pak je rar bestanden uit?
In WinRAR is het ook mogelijk om bestanden te selecteren m.b.v. de spatiebalk of de Insert-toets. Als de bestanden geselecteerd zijn, klik op de knop "Uitpakken in" aan de bovenkant van het WinRAR-venster of gebruik de toetsencombintie "Alt+E", geef de doelmap aan en klik op OK.

Hoe pak je een bestand uit?

Om bestanden uit te pakken
  1. Open Verkenner en zoek de gezipte map.
  2. Als je de volledige map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken en volg de instructies.
  3. Als je één bestand of map wilt uitpakken, dubbelklik je op de gezipte map om deze te openen.

Door Naji Ivesdale

Vergelijkbare artikelen

Wat is een ander woord voor auto? :: Wat is een vrucht als ze overrijp is?
Handige links