Huis > W > Wat Doet Een Detailhandelaar?

Wat doet een detailhandelaar?

Onder de detailhandel vallen bedrijven die fysieke goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument leveren. In de spreektaal gaat het dus om winkels. Denk hierbij aan kledingwinkels, bakkerijen, supermarkten, bouwmarkten, meubelwinkels, enzovoorts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wie is de retailer?

(m.) Uitspraak: [ri'telər] Verbuigingen: retailer|s (meerv.) bedrijf waar je dingen kuunt kopen Voorbeeld: `het toenemende succes van online retailers`Antoniem: groothandel Synoniemen: detailhandelaa...
Mensen vragen ook: welke branches zijn er in de detailhandel?
Branches
  • Ambulante handel.
  • Foodspeciaalzaken.
  • Levensmiddelenzaken.
  • Persoonlijke verzorging.
  • Warenhuizen.
  • Woninginrichting.

Is een reisbureau detailhandel?

Een reisbureau is een detailhandelaar die reisgerelateerde producten en diensten verkoopt aan klanten namens leveranciers zoals luchtvaartmaatschappijen, touroperators, hotels en cruisemaatschappijen. Wat is niet detailhandel? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het is een open vraag. Sommigen zullen echter zeggen dat alles wat niet in de detailhandel wordt verkocht, zoals in een winkel of online, niet als detailhandel wordt beschouwd. Anderen zouden kunnen zeggen dat alles wat niet rechtstreeks verband houdt met de verkoop van goederen of diensten geen detailhandel is. Hieronder vallen bijvoorbeeld activiteiten als marketing, klantenservice en logistiek.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Bovendien, wat is het verschil tussen een detaillist en een retailer?

Het enige verschil zit in de levering van diensten. Onder retail vallen ook diensten die aan de consument geleverd worden, zoals door een bank of een reisbureau. De detailhandel beperkt zich tot het leveren van fysieke goederen.
Dus, hoe werkt retail?
Bij retail worden producten ingekocht, om ze daarna te verkopen aan klanten. Producenten of distributeurs rekenen groothandelsprijzen aan detailhandelaren. Vervolgens rekent de winkelier consumenten een hogere prijs voor datzelfde product, de zogenaamde winkelprijs.

Daarvan, wat is marketing en retail?

Retailmarketing is een deelspecialisme binnen het marketingvakgebied en richt zich op het vermarkten van producten of diensten aan particulieren. Doorgaans gaat het om marketing- en communicatie-activiteiten van bedrijven die actief zijn in de detailhandel.
Wat is retail vastgoed?
Retailvastgoed is de fysieke omgeving waarin de retail zich vestigt. Kantoren, warenhuizen en winkels vallen onder retailvastgoed. Sinds de economische crisis in 2008 heeft de retailsector het zwaar.

Welke branche zit ik?

Weet u niet onder welke branche uw bedrijf valt? Op het Ondernemersplein vindt u ook een overzicht van brancheorganisaties aan de hand van beroepen. Op deze link naar CBS kunt u bijv via zoeken op hierarchie vinden onder welke sector uw bedrijf valt.

Door Les

Vergelijkbare artikelen

Welke sector is een winkel? :: Wat is beter Edge of Chrome?
Handige links