Huis > W > Wat Bedoelen Ze Met Cc?

Wat bedoelen ze met CC?

Naast de ontvanger kan je ook altijd een CC (Carbon Copy) en BCC (Blind Carbon Copy) instellen. Een CC is niets meer dan een kopie van het bericht welke tevens visueel zichtbaar (in tegenstelling tot een BCC) is bij de geadresseerden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat bedoelen ze met andere bij iPhone-opslag?

Alles wat niet wordt herkend als apps, foto's, berichten en dergelijke wordt opgenomen in de categorie 'Overig'. Deze categorie omvat instellingen, cache en andere bestanden. Andere Apple-apparaten, zoals een Apple TV, worden ook in de categorie 'Overig' opgenomen.

Wat betekent CC in een email?

Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term "blinde kopie".
Wat is het verschil tussen CC en aan?
Vaak worden 'Aan' en 'CC' door elkaar gebruikt, maar er is wel degelijk een verschil tussen de twee. Je gebruikt het CC-veld namelijk om mensen te mailen die alleen op de hoogte moeten worden gesteld van je e-mail, maar waar geen directe reactie of actie van nodig is.

Kan iemand BCC zien?

Het korte antwoord is nee - alleen de persoon die iemand anders in een e-mail BCC't kan de BCC-ontvangerslijst zien. Het BCC-veld is bedoeld als een blinde kopie, wat betekent dat de andere ontvangers van de e-mail niet kunnen zien wie in de e-mail BCC't. Het is echter belangrijk op te merken dat de BCC-ontvangers elkaars e-mailadressen wel kunnen zien. Wat zegt het aantal cc? Het aantal cc vertelt u het aantal kubieke centimeters (cc) volume dat een motorinhoud heeft. Dit is het gecombineerde volume van alle cilinders in een motor.

Gerelateerde artikelen

Wat bedoelen ze met adresbalk?

Een locatiebalk is een plaats waar adressen of paden kunnen worden getypt. Een verzoek is een verzoek om toegang tot een website.

Dienovereenkomstig, wat betekent cc in liter?

CC staat voor cubic centimeter, beter bekend als kubieke centimeter of cm3. Het gaat hier dus om een inhoudsmaat. Met CC wordt de cilinderinhoud aangegeven. Een voorbeeld: een motor met een inhoud van 1.495 cc betreft een motor met 1,5-liter inhoud.
Dienovereenkomstig, wat betekent bcc in een e-mail?
Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.

Trouwens, hoe werkt een bcc?

Zet de ontvangers dan in 'BCC'. Dat is een Engelse afkorting voor 'Blind Carbon Copy': een blinde kopie. Elke ontvanger ziet dan alleen dat de mail aan hem of haar is gericht.
Mensen vragen ook: waarom iemand in cc zetten?
In de CC-regel komen de ontvangers die niet per se iets met de e-mail hoeven te doen, maar wel op de hoogte gesteld moeten worden. De CC-regel is er zodat ontvangers kunnen 'meekijken' met de e-mailcommunicatie. Het is een transparante vorm van e-mailen omdat de ontvanger in de Aan-regel kan zien wie er meeleest.

Hoeveel adressen in de BCC?

Er is geen limiet op het aantal e-mailadressen dat je in BCC kan gebruiken. Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen.

Door Descombes

Vergelijkbare artikelen

Welke gegevens rijbewijs doorstrepen? :: Wie geeft mijn boek uit?
Handige links