Huis > W > Wat Bedoelen Ze Met Andere Bij Iphone-Opslag?

Wat bedoelen ze met andere bij iPhone-opslag?

In de categorie 'Overig' of 'Anders' valt alles wat niet als apps, foto's, berichten en dergelijke wordt herkend. Instellingen, cache en allerlei andere bestanden vallen binnen deze categorie. Ook bij andere Apple-apparaten komt de categorie 'Andere' voor, zoals bij een Apple TV.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je meer GB op je iPhone zetten?

iPhone geheugen uitbreiden: dat is niet zo gepiept

Het uitbreiden van je iPhone geheugen werkt op een iets andere manier dan bij de meeste Android-telefoons. Bij veel Android-smartphones is het zo gepiept: kwestie van een Micro SD-kaart in je telefoon steken en de klus is geklaard. Bij de iPhone kan dit niet.
Je kunt ook vragen wat moet je doen als je iphone-opslag vol is? Is je iPhone-opslag vol?Zó maak je meer opslagruimte vrij!

  1. Gebruik het internet in plaats van apps. Bijna iedereen installeert apps als Instagram en Facebook op de iPhone.
  2. Verwijder apps die je niet meer gebruikt.
  3. WhatsApp opslagruimte beheren en verwijderen.
  4. Zet foto's in iCloud of een andere opslagdienst.

Wat is Overig in opslag Samsung?

Andere verwijst meestal naar twee dingen:
1. De diverse bestanden gemaakt door het Android-besturingssysteem die niet onder een specifieke categorie vallen, zoals app-bestanden, systeembestanden en gegevens in de cache.
2. Bestanden die door de gebruiker zijn aangewezen als "overig". Dit kan gebeuren wanneer een gebruiker een bestand downloadt dat niet door het systeem wordt herkend en daarom in de categorie "overig" wordt geplaatst. Vervolgens, wat is andere? Overig is een verzamelcategorie voor alles wat niet in de andere categorieën past. Dit kan dingen omvatten zoals bloemen, bomen en struiken; bouwmaterialen zoals bakstenen en cement; en meubels zoals stoelen en banken. In principe, als het geen persoon, dier of voertuig is, gaat het naar de andere categorie.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Wat gebeurt er als je Herstel alle instellingen iPhone?

Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet op uw iPhone, iPad of iPod, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de iOS-, iPadOS of iPod-software geïnstalleerd. Daarvan, hoe maak je ruimte vrij op je telefoon? Op Android:

  1. Ga naar 'Instellingen' en scrol naar 'Apps'.
  2. Selecteer vervolgens de app die je wil aanpakken. Nu zie je wat informatie over de applicatie. Klik op 'Opslag'.
  3. Druk onderaan op 'Cache legen'.

Wat dit betreft, is iphone geheugen uitbreidbaar?

Het geheugen van jouw iPhone breid je niet uit met een geheugenkaartje. Toch zijn er een aantal mogelijkheden om ruimte te bieden aan al je muziek, foto's en filmpjes. Zo heb je met iCloud zowel thuis als onderweg toegang tot jouw bestanden en sla je reservekopieën op. Dienovereenkomstig, hoe weet ik hoeveel geheugen mijn iphone heeft? De iPhone heeft verschillende opties om de hoeveelheid geheugen in te schatten. In de instellingen van de iPhone kun je onder 'Algemeen > Opslag & iCloud > Opslag' zien hoeveel ruimte je nog hebt. Op deze pagina kun je ook zien hoeveel ruimte bepaalde apps up-to-date houden.

Trouwens, kan je opslagruimte kopen?

Ja, je kunt opslagruimte kopen. Er zijn verschillende bedrijven die opslagruimte aanbieden tegen een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding. Het is echter belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden voordat je opslagruimte koopt. Let bijvoorbeeld goed op de volgende punten:
- Hoeveel ruimte heb je nodig?
- Hoe lang ga je de ruimte gebruiken?
- Wat is de prijs per gigabyte?
- Wat zijn de extra kosten (bijvoorbeeld voor het overzetten van gegevens)?
- Hoeveel bandbreedte heb je nodig?
- Is er een minimale huurperiode?
- Wat is de uptime van het systeem?
- Hoe makkelijk is het om gegevens te herstellen als ze verloren gaan?
Als je de bovenstaande punten in gedachten houdt, kun je een goede keuze maken als het gaat om het kopen van opslagruimte.

Door Haldi Knoth

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je geheugen vol is? :: Hoe weet je of je admin rechten hebt?
Handige links