Huis > W > Wat Wil Zeggen Non Conformist?

Wat wil zeggen non conformist?

Non-conformisme is een eigenschap of houding waarmee aangeduid wordt dat men zich niet wil aanpassen aan bepaalde normen of aan bepaald gedrag of levensstijl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat wil comprimeren zeggen?

Door de grootte van een bestand te verkleinen, zal het minder ruimte innemen.

Je kunt ook vragen wat is een ander woord voor alternatief?

alternatief (bn) : ander, keuze-, optioneel. alternatief (zn) : keuzemogelijkheid, oplossing, uitweg, keus, keuze, uitwijkmogelijkheid.
Dus, is verplicht synoniem?
verplicht (bn) : bindend, dwingend, geboden, gehouden, obligaat, obligatoir, obligatorisch, schuldig, verbonden, verschuldigd. verplicht (bn) : noodzakelijk, vereist, voorgeschreven.

Je kunt ook vragen wat is niet afwijkend?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat deviantie relatief en subjectief is. Sommige gedragingen die in de ene cultuur of context als afwijkend worden beschouwd, kunnen in een andere cultuur of context als normaal of zelfs wenselijk worden beschouwd. Er is geen universele norm voor wat als afwijkend wordt beschouwd en wat niet. Wat is de betekenis van afwijken? De wiskundige definitie van afwijking is het verschil tussen een waargenomen waarde en de verwachte waarde. In de statistiek worden verwachte waarden vaak gemiddelden genoemd. Afwijking kan positief of negatief zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat wil 🙌 zeggen?

Het mes wordt gebruikt voor het snijden van groenten, fruit en westers voedsel. Het is mogelijk voor je vrienden om de betekenis van gebroken hart over te brengen. Het wordt soms beschouwd als gestoken.

Wat betekent conformisten?

Conformisme is het zich aanpassen aan het gedrag en aan de opvattingen die heersen in een bepaalde groep, met als doel het geaccepteerd worden door deze groep.
Wat is een alternatief uiterlijk?
Men kan ook een alternatieve kledingstijl hebben: "Hij heeft een alternatieve stijl, hij is een echte skater." In dit geval heeft de persoon waarnaar verwezen wordt een afwijkende stijl, een andere stijl dan de meeste mensen hebben.

Bovendien, wat is een ander woord voor als?

als, bijaldien, bijgeval, ingeval, mits, wanneer, zo.
Wat is de betekenis van het woord versie?
Versie definities

naamw. (v.) Uitspraak: [ˈvɛrzi] Verbuigingen: versie|s (meerv.) manier waarop je iets presenteert, maakt of uitvoert Voorbeelden: `Jouw versie van het verhaal wijkt af van de zijne.

Wat is het tegenovergestelde van verplicht?

verplicht = verplicht bijv. Uitspraak: [vərˈplɪxt] gedwongen door een regel of gebod Voorbeelden: `een verplicht vak op school`, `verplicht zijn tot iets`Antoniem: vrijwillig Synoniem: &... Obligaat = in muziek: verplicht om te spelen.

Door Phyl

Vergelijkbare artikelen

Wat is dat verplicht? :: Wat is positief aan eigenwijs?
Handige links