Huis > W > Wat Is Dat Verplicht?

Wat is dat verplicht?

Verplicht is standaardtaal in het hele taalgebied in de betekenis 'iets wat voorgeschreven is, waaraan men zich niet mag onttrekken'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is digitale geletterdheid verplicht?

Digitale geletterdheid moet aan alle leerlingen worden onderwezen. Sta leerlingen toe hun eigen apparaat op school te gebruiken.

Dit in overweging nemend, wat is een ander woord voor noodzakelijk?

benodigd, noodzakelijk, noodwendig, vereist, verplicht, onmisbaar, onontbeerlijk, onvermijdelijk, onafwendbaar, onoverkomelijk, onontkoombaar, onontwijkbaar, dringend, onherroepelijk.
Bovendien, wat is een ifob?
iFOB-test staat voor immunochemische faeces occult bloed-test. Via deze test kunnen we zeer kleine hoeveelheden bloed die in de stoelgang aanwezig zijn en onzichtbaar zijn voor het blote oog toch opsporen.

Vervolgens, hoe vaak coloscopie herhalen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal individuele factoren, waaronder de reden voor de eerste colonoscopie, de resultaten van de procedure en de aanbeveling van de arts. In het algemeen wordt echter aanbevolen de colonoscopie bij de meeste mensen om de 5-10 jaar te herhalen. Hoe kun je darmkanker opsporen? Er zijn verschillende manieren om darmkanker op te sporen. Een colonoscopie is één manier. Bij een colonoscopie wordt een lange, flexibele, verlichte buis in de endeldarm ingebracht en door de hele dikke darm geleid. Zo kan de arts naar abnormale gebieden kijken. Tijdens een colonoscopie kan een biopsie worden gedaan. Bij een biopsie wordt een klein stukje weefsel verwijderd en voor onderzoek naar een laboratorium gestuurd.
Een andere manier om darmkanker op te sporen is een sigmoidoscopie. Dit is vergelijkbaar met een colonoscopie, maar de scoop wordt alleen in het onderste deel van de dikke darm ingebracht.
CT colonografie is een andere manier om darmkanker op te sporen. Hierbij wordt een CT-scan van de buik gemaakt. Deze kan aantonen of er poliepen of tumoren in de dikke darm zitten.
Er zijn ook bloedtesten die kunnen worden gedaan om te zoeken naar markers voor darmkanker. Deze tests worden niet gebruikt om darmkanker vast te stellen, maar kunnen helpen bij de screening.

Gerelateerde artikelen

Welke spiegels zijn verplicht vrachtwagen?

Er moet een spiegel of camera op de truck zitten. De bestuurder kan voor de vrachtwagen kijken. Sinds 26 januari 2007 is deze eis van kracht. Vrachtwagens van vóór die datum hoeven geen vooruitkijkspiegel te hebben.

Wat betekent tijden afwijken?

[erga] niet de gangbare norm volgen.
Wat is wijkt?
wijkt - Werkwoord 1. tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van wijken ♢ Jij wijkt 2. derde persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van wijken ♢ Hij wijkt 3. verouderde gebiedende wijs meervoud van wijken ♢ wijkt!

Je kunt ook vragen wat is het voltooid deelwoord van afwijken?

afwijken/vervoeging
vervoeging van de bedrijvende vorm van afwijken
onbepaalde wijskort
voltooidtegenwoordighebben afgeweken
toekomendafgeweken zullen hebben
onvoltooid deelwoordvoltooid deelwoord
Vervolgens, welke twee soorten conformisme zijn er?
Samenvatting
  • 1.1.1 Conformisme uit zelfgenoegzaamheid.
  • 1.1.2 Conformisme door identificatie.
  • 1.1.3 Conformisme door internalisatie.

Wat is het verband tussen conformisme en pesten?

Als een superieur op de werkplek vraagt om ongewenst of onethisch gedrag, volgen ondergeschikten dit meestal op. Er treedt een proces van cognitieve dissonantie op, waarbij de ondergeschikte zijn eigen geweten en oordeelsvorming uitschakelt vanwege de aanwezigheid van een autoriteit.

Door Helbonna

Vergelijkbare artikelen

Wat is het hart van de computer? :: Wat wil zeggen non conformist?
Handige links