Huis > W > Wat Betekent Faalde?

Wat betekent faalde?

falen - regelmatig werkwoord uitspraak: fa-len 1. niet het verwachte resultaat opleveren ♢ bij deze opdracht heeft hij gefaald Regelmatig werkwoord: fa-len ik faal jij/u faalt

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat betekent faalt?

Def.: het onverwacht eindigen van het juist functioneren of het niet (meer) voldoen aan vastgestelde criteria van het systeem of een gedeelte daarvan Toelichting: Het systeem kan dus niet meer zijn (primaire) functie vervullen.
Trouwens, wat is het tegenovergestelde van succes?
succes ≠ echec, flop, mislukking, sof.

Vervolgens, is er een ander woord voor synoniem?

Er is geen ander woord voor synoniem. Dienovereenkomstig, hoe noem je iets wat hetzelfde is? De technische term voor "iets dat hetzelfde is" is "identiek".

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat is een voorbeeld van een synoniem?

Voorbeelden van synoniemen zijn: Kapot - stuk. Hollen - rennen. Maar - echter.
Is dat ok synoniem?
akkoord, all right, best, fijn, gaaf, in orde, knap, mij best, oké, puik, tof, voortreffelijk, wel. prima (tw) : akkoord, best, in orde, mooi, oké

Bovendien, hoe noem je iemand die goed is in nederlands?

Hoe noem je iemand die goed is in Nederlands? eerlijk, fatsoenlijk, rechtschapen. goed (bn): goedaardig, goedhartig, goedig.
Dus, wat is beter dan goed?
uitstekend (bn): buitengewoon, eersteklas, eminent, excellent, fantastisch, geweldig, goed, illuster, klasse, kostelijk, opperbest, perfect, prachtig, prima, puik, puikbest, schitterend, super, superieur, uitmuntend, uitnemend, uitzonderlijk, volmaakt, voorbeeldig, voornaam, voortreffelijk.

Wat is een congruentie fout?

De congruentiefout, ook wel incongruentie, genoemd, is een stijlfout die wij heel vaak tegenkomen in scripties en verslagen. De congruentiefout wordt gemaakt wanneer het onderwerp en de persoonsvorm in een zin qua 'getal' niet met elkaar overeenkomen.

Door Rois

Vergelijkbare artikelen

Wie schrijft de User Stories? :: Wat is een ander woord voor fout?
Handige links