Huis > W > Wat Betekent Eenduidigheid?

Wat betekent eenduidigheid?

Eenduidig betekent dat iets maar voor één uitleg vatbaar is. Het is dus duidelijk en niet anders op te vatten. Een ander woord voor eenduidig is ondubbelzinnig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Welk woord heeft 2 betekenissen?

Een woord is polyseem als het meer dan één betekenis heeft, maar de verschillende betekenissen wel met elkaar verband houden. Bij polysemie worden de verschillende betekenissen onder één woord in de woordenboeken opgenomen.
Je kunt ook vragen welk van de onderstaande woorden is het meest hetzelfde in betekenis als het woord geruststellend '?
geruststellend, gunstig, hoopgevend, hoopvol, rooskleurig, verblijdend.

Men kan zich ook afvragen: wat is ten behoeve van?

Deze vraag stellen heeft veel voordelen. Zo kunt u beter begrijpen wat iemand probeert te bereiken. Bovendien kan het u helpen meer nuttige en relevante hulp te bieden. Ten slotte kan het ook helpen om een goede verstandhouding en vertrouwen op te bouwen. Hebben het over synoniem? Wanneer twee woorden dezelfde betekenis hebben, worden ze synoniem genoemd. Bijvoorbeeld, de woorden "gelukkig" en "vrolijk" zijn synoniem. Synoniemen worden vaak gebruikt om te voorkomen dat hetzelfde woord steeds herhaald wordt.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Bovendien, is permanent voor altijd?

permanent (bn) : aanhoudend, altijddurend, bestendig, blijvend, constant, definitief, duurzaam, onafgebroken, onveranderlijk, vast, voor altijd, voorgoed, voortdurend.
Wat is de afkorting van ongeveer?
= ca. afkorting circa Voorbeeld: `Er waren ca. honderd bezoekers.

En nog een vraag, waar staat het getal 3 14 voor?

Pi is niets meer dan een getal dat ongeveer 3,14 groot is.
Mensen vragen ook: wat is een ander woord voor tegenslag?
tegenslagen (meerv.) Hoe kun je tegenslag krachtiger uitdrukken? het gebeuren van ongeluk. 1) Contrecoup 2) Deveine 3) Echec 4) Ellende 5) Hillig 6) Malheur 7) Mankement 8) Mislukking 9) Moeilijkheden 10) Ongeluk 11) Onheil 12) Onkans 13) Onspoed 14) Panne 15)

Wat is uberhaupt Wikipedia?

alles in aanmerking nemend.

Door Humphrey Reagin

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel douanekosten vanuit VS? :: Hoe ontstaat auteursrecht en hoe lang is het geldig?
Handige links