Huis > H > Hoe Verander Je Betaalmethode App Store?

Hoe verander je betaalmethode App Store?

Je betaalmethode wijzigen als je een aankoop doet

  1. Open de Google Play Store-app.
  2. Ga naar de detailpagina van een item waarvoor je moet betalen.
  3. Tik op de prijs en bekijk de app-rechten.
  4. Tik onder de naam van de app op de pijl-omlaag.
  5. Kies een van je bestaande betaalmethoden of voeg een nieuwe toe.
  6. Rond je aankoop af.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je hoofdscherm?

Met de knop identificeren kunt u zien welk scherm het nummer heeft gegeven. Als u een andere monitor als hoofdscherm wilt aanwijzen, klikt u eenmaal op de monitor die u wilt wijzigen en vinkt u het vakje aan naast Deze monitor als hoofdscherm instellen.

Bovendien, hoe wijzig ik mijn creditcardnummer bij apple?

Wijzigen via Apple ID website

Tot slot kun je de betaalmethode ook wijzigen via de Apple ID website. Ga hiervoor naar appleid.apple.com en log in met je account. Klik in het gedeelte 'Betaling en verzending' op de knop 'Wijzig' en pas de betaalgegevens aan.
Vervolgens, waarom kan ik mijn apple id niet voltooien? Als u een bericht krijgt dat uw Apple ID is vergrendeld of uitgeschakeld. Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.

Dienovereenkomstig, hoe verifieer je betaalmethode?

Er zijn een paar manieren om een betaalmethode te verifiëren. De meest gebruikelijke manier is om de uitgever van de kaart te bellen en te vragen of de kaart geldig is. U kunt ook het saldo van de kaart controleren om te zien of er voldoende geld is om de aankoop te dekken. Een andere manier om een betaalmethode te verifiëren is het gebruik van een dienst als PayPal of Stripe. Deze diensten zullen bevestigen dat de kaart geldig is en dat het geld beschikbaar is. Hoe betalen met iDEAL App Store? Er is geen iDEAL App Store, maar u kunt apps wel met iDEAL betalen via de iTunes Store, App Store of iBooks Store.
Om een app met iDEAL te betalen:
1. Tik op de prijs van de app. Tik op de prijs van de app.
2. Tik op Kopen.
3. Voer uw Apple ID-wachtwoord in of gebruik Touch ID.
4. Tik op OK.
5. Selecteer uw bank in de lijst.
6. Voer uw iDEAL-bankrekeningnummer en beveiligingscode in.
7. Tik op Kopen.

Gerelateerde artikelen

Hoe betalen met iDEAL App Store?

Ga naar je profielpagina in de App Store en tik rechtsboven op je foto om met iDeal te betalen.

Kun je met iDEAL betalen in de App Store?

In de Apple Store-app is het helaas niet mogelijk om met iDEAL te betalen. Je kunt daar uitsluitend afrekenen met Apple Pay, creditcard of Apple Store-cadeaubonnen. Hoe verwijder je betaalgegevens op iPhone? Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch

Tik op 'Betaling en verzending'. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'. Als u een betaalmethode wilt bijwerken, tikt u op de betaalmethode en wijzigt u uw gegevens.

Trouwens, wat is de cvc code op een creditcard?

Bij de meeste kaarten (Visa, MasterCard, bankkaarten, enzovoort) ziet u de laatste drie cijfers van het nummer afgedrukt op het handtekeningvak aan de achterzijde van de kaart) Op de kaarten van American Express (AMEX) is het meestal een code van vier cijfers op de voorkant. Wat zijn betaalgegevens? Payment details are the account number, routing number, and other information needed to process a payment. This may include the name and address of the payee, the amount of the payment, and the date the payment is due.

Dus, waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je betaalmethode wordt geweigerd. Het kan zijn dat je kaart is verlopen, dat je te weinig saldo hebt of dat je kaart niet geldig is in het land waar je woont. Het is ook mogelijk dat je bank geen overeenkomst heeft met de bank van de verkoper, of dat er iets mis is met je bankrekening. Als je betaalmethode wordt geweigerd, neem dan contact op met je bank of de verkoper om te achterhalen wat de oorzaak is.

Door Chadbourne Schlesner

Vergelijkbare artikelen

Waarom wordt mijn Apple Pay geweigerd? :: Waar kan ik met Klarna betalen?
Handige links