Huis > W > Waarom Wordt Mijn Apple Pay Geweigerd?

Waarom wordt mijn Apple Pay geweigerd?

Check je saldo en limiet

Geld kun je maar één keer uitgeven, ook met Apple Pay. Wanneer de betaaldienst niet werkt, heb je dus mogelijk te weinig saldo op je rekening. Wanneer je ook niet kunt afrekenen met je normale pinpas is het dus tijd om even je banksaldo te checken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, wat is mijn apple id gebruikersnaam?

Je Apple ID is je gebruikersnaam voor de iTunes Store, Apple Books, App Store, iCloud en andere voorzieningen van Apple. Je Apple ID wordt ook gebruikt om je Apple ID-voorkeuren op je Mac te configureren. Hoe betalen iTunes zonder creditcard? Zoek een gratis app uit en installeer deze.

Vervolgens wordt u gevraagd in te loggen. Kies hier Maak nieuwe Apple ID aan. Vul de gevraagde gegevens in en klik als u klaar bent op volgende. Nu komt u in het scherm waar u een betaalmethode kunt kiezen, kies hier de optie geen.

Vervolgens, is itunes gratis?

Nee, iTunes is niet gratis. U kunt het gratis downloaden van de Apple website, maar u moet betalen voor muziek, films, tv-programma's of apps die u in de iTunes Store koopt. Kan niet betalen bij Apple? Als u een aankoop probeert te doen in de App Store en u ziet het bericht "Kan geen verbinding maken met iTunes Store", kan dit betekenen dat uw betaalmethode is geweigerd.
Als u een tegoed heeft, moet u dit mogelijk eerst afbetalen. Meer informatie over het betalen van een onbetaald saldo in de iTunes Store.
Als u Family Sharing gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw betaalmethode die van de Family Organizer is. Meer informatie over Family Sharing.
Als u een Apple ID van uw bedrijf of school gebruikt, moet u bij uw IT-afdeling navragen of in-app aankopen zijn toegestaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe koop ik een app in de App Store?

In de Google Play Store-app vind je in-app-aankopen bij de knop Prijs of Installeren. Op play.google.com/store zie je 'Biedt in-app-aankopen' onder de naam van de app. Dienovereenkomstig, hoe maak je een apple id aan zonder creditcard? Store account aanmaken zonder creditcard via Mac App Store of Apple TV. Open de Mac App Store en zoek naar een gratis app (te herkennen aan 'Download'). Klik vervolgens op de knop 'Download' en kies een gewenste optie, vaak een nieuw Apple ID. Vul je gegevens in en kies uiteindelijk bij 'Betaalmethode' voor 'Geen'.

Wat dit betreft, kan je apple id-saldo terugstorten?

U kunt Apple cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple ID-saldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft. Dienovereenkomstig, wat kan je kopen met apple id geld? Met je Apple ID kun je aankopen doen in de App Store, iTunes Store, iBooks Store en Mac App Store. Je kunt ook Apple Music-abonnementen en iCloud-opslagruimte kopen. Als je je Apple ID gebruikt voor deze aankopen, wordt het bedrag van je aankoop automatisch van je creditcard afgeschreven.

Waarom kan ik mijn betaalmethode niet verwijderen?

Er zijn een aantal redenen waarom je je betaalmethode niet kunt verwijderen. Als je een openstaande factuur hebt, kun je je betaalmethode niet verwijderen totdat de factuur is voldaan. Als je een abonnement hebt, kun je je betaalmethode niet verwijderen totdat het abonnement is beëindigd. Soms kunnen er andere beperkingen zijn die ervoor zorgen dat je je betaalmethode niet kunt verwijderen.

Door Richey

Vergelijkbare artikelen

Welke betaalmethoden Apple? :: Hoe verander je betaalmethode App Store?
Handige links