Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Betalen Met Apple Id?

Waarom kan ik niet betalen met Apple ID?

Als uw betaalmethode wordt geweigerd in de App Store of iTunes Store. Als u geen aankopen kunt doen of uw apps niet kunt bijwerken (inclusief gratis apps), is er mogelijk een probleem met uw betaalmethode. Om dit op te lossen, voegt u een nieuwe betaalmethode toe of werkt u uw betaalgegevens bij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe moet je betalen met apple pay?

Online of in apps betalen met Apple Pay

  1. Tik op de Apple Pay-knop of kies Apple Pay als betaalmethode.
  2. Als u met een andere kaart wilt betalen, tikt u op de knop 'Volgende' of de knop 'Vouw uit' naast uw standaardkaart.
  3. Indien nodig, voert u uw rekeningadres, verzendadres en contactgegevens in.
  4. Bevestig de betaling.
Trouwens, wat kan je kopen met apple id geld? Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen. Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+. Of betaal voor abonnementen in apps via de App Store. Betaal voor iCloud-opslag.

Bovendien, hoe voeg je een betaalmethode toe?

Er zijn een paar manieren om een betaalmethode toe te voegen. De meest gebruikelijke is het toevoegen van een krediet- of debetkaart. Hiervoor heeft u het kaartnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode nodig. U kunt ook een PayPal-rekening toevoegen door deze te koppelen aan uw creditcard of bankpas. Daarvan, wat is paypal en hoe werkt het? Paypal is een financiële dienst waarmee gebruikers online geld kunnen versturen en ontvangen. Het is een populaire betaalmethode voor online transacties en wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld.
Paypal werkt door uw bankrekening of kredietkaart te koppelen aan uw Paypal-account. Hierdoor kunt u gemakkelijk geld verzenden of ontvangen zonder dat u elke keer uw financiële informatie moet invoeren. Paypal biedt ook een verscheidenheid aan andere functies, zoals de mogelijkheid om terugkerende betalingen in te stellen, facturen te sturen en geld van anderen te vragen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Bovendien, kan apple saldo niet gebruiken?

Als u een Apple ID-saldo hebt dat u niet kunt gebruiken

Als de wetgeving van uw land of regio voorziet in de mogelijkheid van terugbetaling van ingewisseld tegoed, kunt u contact opnemen met Apple Support om een terugbetaling aan te vragen.
Men kan zich ook afvragen: is er storing bij apple pay? Als laatste kun je checken of er een storing is met Apple Pay. De storing kan ook liggen bij pinapparaten. Controleer hier of er bij Apple sprake is van een storing. Is dat niet het geval, informeer dan bij de winkelier of bank of er bij het pinapparaat sprake is van een storing.

Waarom kan ik geen aankopen doen in App Store?

De app of game gedwongen stoppen en opnieuw openen

  • Open de app Instellingen.
  • Tik op Apps of Apps beheren (afhankelijk van je apparaat kan dit afwijken).
  • Tik op de app die je hebt gebruikt om je in-app-aankoop te doen.
  • Tik op Gedwongen stoppen.
  • Open de app opnieuw die je hebt gebruikt om je in-app-aankoop te doen.
Hoe gebruik je Wallet? Om Wallet te gebruiken, moet je eerst de app openen. Vervolgens kun je een kaart toevoegen door naar het menu te gaan en op 'Kaarten' te tikken. Er zal een lijst met beschikbare kaarten verschijnen. Je kunt kiezen om een ​​nieuwe kaart te maken of een bestaande kaart te gebruiken. Als je een nieuwe kaart wilt maken, tik je op 'Nieuw' en volg je de instructies. Als je een bestaande kaart wilt gebruiken, tik je op de kaart die je wilt gebruiken. Je zal worden gevraagd om je pincode in te voeren. Als je pincode is ingevoerd, zal je kaart worden weergegeven. Je kunt nu een betaling doen door een QR-code te scannen of door het bedrag in te voeren.

Hoe werkt contactloos betalen met Apple Pay?

Apple Pay maakt gebruik van Near Field Communication (NFC) om contactloos te betalen. Dit betekent dat u uw iPhone of Apple Watch in de buurt van een contactloze betaalterminal hoeft te houden om te betalen. U hoeft uw toestel niet te openen of een app te gebruiken. U kunt ook contactloos betalen met uw iPad in sommige winkels en apps.

Door Stacie Dolbow

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik betalen met mijn iPhone? :: Is Amazon Prime betrouwbaar?
Handige links