Huis > W > Wat Betekent ✅?

Wat betekent ✅?

✅Betekenis en Beschrijving

Dit is een vinkje. Er staat een wit vinkje in het groene vakje. Er zijn ook rode stijlen op andere platforms, wat "correct" of "voltooid" betekent. Het wordt meestal gebruikt in takenlijsten en boodschappenlijstjes om de voltooiing van taken aan te geven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Men kan zich ook afvragen: wat is 🤙?

De betekenis van emoji-symbool 🤙 is bel me-gebaar, het is gerelateerd aan bellen, hand, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "👌 Mensen en lichaam" - "👌 hand vingers partiële". Wat betekent deze smiley 😔? De betekenis van emoji-symbool 😔 is peinzend gezicht, het is gerelateerd aan gezicht, moedeloos, peinzend, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "😂 Smileys en emotie" - "😴 face-slaperig".

Waar staat 😙 voor?

De 😙 emoji staat voor een kusgezichtje. Wat betekent 🧡? De 🧡 emoji is een geel hartje. Het wordt gebruikt om geluk, liefde en vriendschap uit te beelden.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dienovereenkomstig, wat is een cap in het voetbal?

Wanneer een speler van een sportploeg aan een officiële interland deelneemt, krijgt hij een virtuele 'cap' (pet) op zijn naam, voortvloeiend uit de traditie aan spelers in interlandwedstrijden een echte pet uit te reiken. Je kunt ook vragen waar komt het woord cap vandaan? Bruno Dubois (69) begint bij het begin: 'Cap is het Engelse woord voor pet. Vanaf de eerste officiële match van België, in 1904, ontving elke Rode Duivel een cap - een echte pet dus - per interland waarin hij had meegespeeld.

Daarvan, wat is een cap prijs?

Betekenis: Price cap

Een price cap is een vooraf bepaalde maximale prijs. Een plaats waar wordt gewerkt met price caps is een advertentieveiling zoals Google Ads. Daar wordt de prijs die een adverteerder betaalt voor de weergave of een klik op zijn advertentie namelijk dynamisch bepaald.
Dus, is het dit betekent of dit betekend? Deze vraag kan niet eenduidig beantwoord worden.

Wat liefde voor mij betekent?

Ik hou van je betekent dat ik je graag zie en je aanbid. Het betekent dat ik alles voor je zou willen doen en je nooit iets slechts zou willen toewensen. Het betekent dat ik mezelf voor je opofferen zou, als het nodig was. Het betekent dat ik je respecteer en vertrouw. Het betekent dat ik je geluk boven alles stel.

Door Thalia Vanboven

Vergelijkbare artikelen

Welke wachtwoorden zijn gehackt? :: Is het Yellah of Yallah?
Handige links