Huis > W > Wat Is Een Revisievenster?

Wat is een Revisievenster?

Revisievenster. Je houdt ervan of je haat het: het revisievenster. Hierin zie je precies wie wat gewijzigd heeft, in een apart venster. Je bepaalt zelf of je dit venster horizontaal of verticaal weergeeft.

Lees verder

Hoe doe je track changes in Word?

Ga naar het tabblad Controleren en kies Wijzigingen bijhouden in de groep Bijhouden. Wanneer u Wijzigingen bijhouden inschakelt, worden nieuwe wijzigingen die zijn aangebracht in het document in Word gemarkeerd. Als u Wijzigingen bijhouden uitschakelt, worden nieuwe wijzigingen niet meer gemarkeerd in Word. Men kan zich ook afvragen: hoe gebruik je track changes? Wijzigingen bijhouden (Track changes)

In Microsoft Word is het mogelijk om teksten aan te passen, terwijl zichtbaar blijft wat er is aangepast. Deze functie heet 'Wijzigingen bijhouden' of in het Engels 'Track changes'. De functie kan geactiveerd worden via het tabblad 'Controleren (Review)' (Word 2010).

Wat dit betreft, hoe krijg ik de rode lijnen weg in word?

Er zijn een paar manieren om rode lijnen in Word te verwijderen. Eén manier is om naar het tabblad "Home" te gaan en te klikken op de knop "Opmaak wissen". Dit zal alle rode lijnen uit uw document verwijderen. Een andere manier is om de tekst met de rode lijnen te selecteren en op de toets "Delete" of "Backspace" op uw toetsenbord te drukken. Hierdoor worden de rode lijnen uit de geselecteerde tekst verwijderd. Hoe Word document afdrukken zonder opmerkingen? Als u een Word-document zonder commentaar wilt afdrukken, kunt u dat doen door de volgende stappen te volgen:
1. Open het Word-document dat u wilt afdrukken.
2. Klik op het tabblad "Bestand" bovenaan het scherm.
3. Selecteer "Afdrukken" in het keuzemenu.
4. Klik in het dialoogvenster "Afdrukken" op de knop "Opties".
5. Schakel in het dialoogvenster "Afdrukopties" de optie "Commentaar" uit en klik vervolgens op de knop "OK".
6. 6. Klik op de knop "Afdrukken" in het dialoogvenster "Afdrukken".

Waarom is alles rood onderstreept in Word?

De rode streep wordt getoond doordat er nog een wijziging in het document zit die geaccepteerd moet worden. Stap 1: Ga naar tabblad 'Controleren' en druk op 'Accepteren' (Word 2019). Stap 2: Klik op 'Alle wijzigingen accepteren'. Hoe maak je een verticale lijn in Word? Als u een verticale lijn tussen de kolommen wilt toevoegen, opent u het dialoogvenster kolommen .

  1. Kies pagina-indeling > kolommen. Kies meer kolommenonder in de lijst.
  2. Schakel in het dialoogvenster kolommen het selectievakje naast lijn tussen.

En nog een vraag, hoe verander ik de spellingscontrole taal?

Spelling en grammatica controleren in een andere taal

  1. Selecteer op het tabblad Controleren de optie Taal > Voorkeursinstellingen voor taal.
  2. Selecteer onder Bewerkingstalen en taalprogramma's voor Office de taal die u wilt gebruiken.
  3. Selecteer OK.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een kopie van een word-document? Om een kopie van een Word-document te maken, gaat u als volgt te werk:
1. Open het document dat u wilt kopiëren in Microsoft Word.
2. Klik op de knop 'Bestand' in het menu bovenaan het scherm.
3. Selecteer de optie 'Opslaan als' in het menu dat verschijnt.
4. Er opent nu een dialogvenster waarin u de locatie kunt selecteren waar u het document wilt opslaan. Onder de naam van het document kunt u aangeven of u het document wilt opslaan als een kopie. Vink hiervoor het vakje 'Opslaan als kopie' aan.
5. Klik vervolgens op de knop 'Opslaan' om het document op te slaan.

Hoe gedeelte afdrukken?

To print a section, you need to open the print dialog box. In the print dialog box, select the section you want to print. Then, click the Print button.

Door Valeda Blasengame

Hoe kan ik een document afdrukken? :: Hoe maak je een bijenkorf in Minecraft?
Handige links