Huis > H > Hoe Kan Ik Een Document Afdrukken?

Hoe kan ik een document afdrukken?

Om vanuit een Android-app te printen, selecteer je het menu-item 'Afdrukken'. Het kan per app verschillen waar dit staat. Meestal moet je hiervoor op het symbool voor 'Menu' (3 horizontale streepjes) of 'Meer' (3 puntjes onder elkaar) tikken en vervolgens op 'Afdrukken' tikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Mensen vragen ook: hoe auteur wijzigen?

Klik op Bestand en zoek naar Auteur onder Verwante personen aan de rechterkant. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de auteur en klik vervolgens op Eigenschap bewerken. Typ een nieuwe naam in het dialoogvenster Persoon bewerken. Dit in overweging nemend, wat zijn aangepaste xml gegevens? Aangepaste XML-gegevens Werkmappen kunnen XML-gegevens bevatten die niet zichtbaar zijn in het document zelf. Met Documentcontrole kunt u deze XML-gegevens vinden en verwijderen. Onzichtbare inhoud Werkmappen kunnen objecten bevatten die niet zichtbaar zijn, omdat ze als onzichtbaar zijn opgemaakt.

Kan ik de kleur voor wijzigingen bijhouden ook wijzigen?

Ja, u kunt de kleur voor het bijhouden van wijzigingen in Microsoft Word wijzigen. Ga daarvoor naar het tabblad "Controle" en klik op "Wijzigingen bijhouden". In het menu "Wijzigingen bijhouden" klikt u op "Opties voor het bijhouden van wijzigingen". Er verschijnt een venster "Opties voor het bijhouden van wijzigingen". In dit venster kunt u de gewenste kleur voor het bijhouden van wijzigingen selecteren door op het keuzemenu "Kleur" te klikken. Waarom doet mijn spellingscontrole het niet? Er zijn veel mogelijke redenen waarom uw spellingcontrole niet werkt. Het kan een probleem zijn met de taalinstellingen in uw tekstverwerker, of er kan een probleem zijn met het woordenboekbestand dat uw spellingcontrole gebruikt. Het is ook mogelijk dat je spellingcontrole gewoon niet compatibel is met het besturingssysteem of de tekstverwerker die je gebruikt. Als je niet zeker weet wat het probleem is, moet je misschien contact opnemen met de fabrikant van je tekstverwerker of spellingscontrole voor ondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreƫerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

En nog een vraag, hoe zet je spellingscontrole aan bij word mac?

Spelling en grammatica controleren

  1. Spelling controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer document nu'.
  2. Grammatica controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer grammatica tegelijk met spelling' (een vinkje geeft aan dat de functie is ingeschakeld).
Dienovereenkomstig, hoe spellingscontrole aanzetten in outlook? Klik op Bestand > Opties > E-mail. Schakel onder Berichten opstellen het selectievakje Altijd spelling controleren voor verzenden in.

Wat dit betreft, hoe maak je een horizontale lijn in word?

Een lijn tekenen

  1. Selecteer shapes op het tabblad Invoegen.
  2. Selecteer onderLijnen een lijnstijl die u leuk vindt.
  3. Selecteer een locatie in het document, houd de aanwijzer ingedrukt en sleep deze naar een andere locatie en laat de muisknop los.
Hoe ziet een horizontale lijn eruit? Een horizontale lijn is een lijn die loodrecht staat op de verticale as van het koordinatenstelsel. In het algemeen ziet een horizontale lijn eruit als een lijn die parallel loopt aan de horizon.

Je kunt ook vragen hoe zet je word op ipad in een andere taal?

Er zijn twee manieren om tekst in een andere taal in te stellen op je iPad. Als je een toetsenbord in een andere taal wilt gebruiken, ga je naar Instellingen -> Algemeen -> Toetsenbord en selecteer je het toetsenbord dat je wilt gebruiken. Als je de taal van het apparaat wilt wijzigen, ga je naar Instellingen -> Algemeen -> Internationalisatie en selecteer je de taal die je wilt gebruiken.

Door Elodea Monteverde

Vergelijkbare artikelen

Kan bijlage in Mail niet zien? :: Wat is een Revisievenster?
Handige links