Huis > H > Hoe Maak Ik Een Rondje In Photoshop?

Hoe maak ik een rondje in Photoshop?

Zet je cursor in het midden op de plek waar de twee hulplijnen elkaar kruisen. Als je de ALT indrukt terwijl je je muis sleept gaat je rondje vanuit het midden rondom een selectie maken. Met de SHIFT knop erbij zorg je ervoor dat je rondje perfect rond wordt (Apple toetsencombinatie, voor Windows net iets anders).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe afbeelding in vorm plaatsen photoshop?

Open in Photoshop de afbeelding waarmee je de vorm wilt vullen. Selecteer de afbeelding met het Selectiekadergereedschap en kopieer deze (Cmd/Ctrl+C). Ga terug naar het document met de vorm en plak de afbeelding erin (Cmd/Ctrl+V). De afbeelding komt op een nieuwe laag boven de vormlaag. Hoe maak je een cirkel in photoshop? Een cirkel of ovaal tekenen

Druk op Alt/Option en klik op een vormtool om alle beschikbare tools te doorlopen. Hiermee kunt u de breedte en hoogte van een ovaal bepalen door te slepen. Hiermee tekent u een perfecte cirkel in plaats van een ovaal.

Hoe voeg je lagen samen in Illustrator?

Om lagen samen te voegen in Illustrator, selecteert u eerst de lagen die u wilt samenvoegen in het paneel Lagen. Klik vervolgens op de knop Geselecteerde lagen samenvoegen onder in het Lagenpaneel. Trouwens, hoe maak je een clipping mask? Een knipselmasker wordt gemaakt wanneer u een object op een ander object plaatst en het bovenste object gebruikt om het onderste object te maskeren. Hiervoor moet u eerst beide objecten selecteren. Ga dan naar het menu Object en kies Knipselmasker > Maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat dit betreft, hoe afbeelding insluiten illustrator?

Tik daarvoor de foto aan, en gebruik de knoppen bovenin je scherm in Beheer of rechtsonder in je scherm bij Eigenschappen om het origineel te bewerken. Of tik hem aan in het deelvenster Koppelingen, en gebruik het potlood-icoontje onderin om te bewerken: gelijk zoals in InDesign. Wat is Pathfinder? Pathfinder (militair), speciaal getrainde strijdkracht in een luchtlandingsdivisie die voorafging aan de hoofdmacht om de landingszones op te zetten.

Dienovereenkomstig, hoe werkt pathfinder?

De Pathfinder-knoppen

Toevoegen en verenigen. Het is een functie die het mogelijk maakt om nieuwe objecten op te nemen en, in het geval van eenmaking, wat het doet is dat de twee objecten één worden. Minder front. Wat het doet, is verwijderen wat zich voor en onderaan het object bevindt.
Wat is een samengesteld pad illustrator? Een compound path is een object in Illustrator dat bestaat uit twee of meer gesloten paden. De twee paden kunnen elkaar overlappen, maar ze moeten minimaal één gemeenschappelijk punt hebben. Als je twee objecten selecteert en ze samenvoegt tot één object, maakt Illustrator automatisch een compound path.

Hoe maak je een vector bestand in Illustrator?

Om een vectorbestand in Illustrator aan te maken, ga je naar het menu 'Bestand' en selecteer je 'Nieuw'. Er verschijnt dan een dialoogvenster waar je de afmetingen van je nieuwe bestand kunt invoeren. Zorg ervoor dat je de optie 'Documenteninstellingen' op 'Vectoren' hebt ingesteld. Klik vervolgens op 'OK' om het bestand te maken.

Door Gladwin Aliya

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je foto's bijsnijden? :: Hoe een afbeelding bijsnijden in Illustrator?
Handige links