Huis > H > Hoe Goed Is De Vpn Van Bitdefender?

Hoe goed is de VPN van Bitdefender?

Uiterst veilig: BitDefender gebruikt het snelste VPN-protocol (Catapult Hydra) en de veiligste versleutelingsstandaard (AES-256). Servers in 27 landen: BitDefender's VPN heeft servers op alle continenten behalve Afrika. Mooie (maar enigszins eenvoudige) apps: Voor Windows, Mac, Android en iOS.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een druppellader goed voor accu?

Een druppellader is nuttig om accu's gedurende een langere periode te onderhouden. De batterij wordt niet ontladen en beschadigd als een druppellader wordt gebruikt.

Wat is Bitdefender Safepay?

Bitdefender Safepay is een beveiligde browser, een verzegelde omgeving, ontworpen om uw internetbankieren, e-shopping en andere soorten online transacties privé en veilig te houden. Hackers zijn meedogenloos in hun pogingen om persoonlijke gegevens te stelen, dus u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn als het gaat om het Hoe Bitdefender betalen? Als u online betaalt (bijv. Creditcard, PayPal), wordt uw abonnement automatisch geactiveerd en gekoppeld aan uw Bitdefender Central-account.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik bitdefender verlengen?

De eerste stap is inloggen op uw account op de website van Bitdefender. Klik vervolgens op het tabblad "Mijn abonnementen". Daar ziet u al uw actieve abonnementen. Om een abonnement te verlengen, klikt u gewoon op de knop "Verlengen" naast het abonnement dat u wilt verlengen. Daarvan, wat kost bitdefender vpn? Er zijn geen vaste kosten voor Bitdefender VPN omdat het deel uitmaakt van het totale Bitdefender Total Security-pakket. Het Total Security-pakket heeft verschillende prijsopties, afhankelijk van de duur van het abonnement - 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Het abonnement voor 1 jaar kost 59,99 dollar, voor 2 jaar 89,99 dollar en voor 3 jaar 119,99 dollar. De kosten van Bitdefender VPN hangen dus af van het Total Security-pakket dat u kiest.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je dat een accu van een laptop niet meeer goed werkt?

Als de accu van uw laptop helemaal niet meer oplaadt, maar de laptop werkt nog wel zonder accu, dan is het tijd om de accu te vervangen. De accu is in dit geval niet meer bruikbaar. U kunt de accu uit de laptop halen als u niet weet wat er aan de hand is.

Hoe duur is een VPN?

VPN-aanbiederKosten jaar vanafKosten maand vanaf
IVPN€60€6
Mullvad€60€5
NordVPN€74,70€10,60
OVPN€60€11
Dienovereenkomstig, wat is safepay? SafePay™ is een volledig gesloten betaalsysteem dat geplaatst kan worden bij gemeenten op verschillende manieren: 1.) Bediening door een medewerker aan de balie, 2.) bediening door een medewerker achter de balie en 3.) in een stand-alone situatie waarbij de betalende direct gebruikt maakt van SafePay™.

Dit in overweging nemend, hoe bitdefender safepay uitschakelen?

Hoe schakelt u Safepay uit in Bitdefender

  1. Roep eerst de Bitdefender-interface op.
  2. Klik vervolgens op Privacy in het menu aan de linkerkant van de Bitdefender-interface.
  3. Klik in het deelvenster Safepay op Instellingen.
  4. Op het tabblad Instellingen schakelt u uit:
Vervolgens, wat is pay safe? Pay safe is een online betaalmethode waarbij je geen creditcard of bankrekening nodig hebt. Je kunt met pay safe betalen bij vele online winkels. Het werkt heel eenvoudig: je koopt een pay safe card bij een verkooppunt in je buurt (bijvoorbeeld een tabakswinkel of tankstation) en betaalt daarmee online bij een webshop die pay safe aanbiedt als betaalmethode.

Waar vind ik mijn activeringscode Bitdefender?

U kunt uw Bitdefender-activatiecode op verschillende manieren vinden, afhankelijk van hoe u Bitdefender hebt aangeschaft.
Als u Bitdefender hebt aangeschaft via de website van Bitdefender, ontvangt u een e-mail met de activatiecode na de aankoop. Controleer uw e-mailadres voor de code.
Als u Bitdefender hebt aangeschaft in een winkel, vindt u de activatiecode op het etiket van het product of in de doos.
Als u een abonnement op Bitdefender hebt, kunt u inloggen op uw Bitdefender-account om uw activatiecode te bekijken. Ga naar de Bitdefender-website, klik op "My Bitdefender" in de rechterbovenhoek en log in met uw accountgegevens. Klik dan op "Mijn abonnement" en u ziet uw activatiecode onder het kopje "Abonnementsinformatie".

Door Odey Youraj

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer je Bitdefender? :: Wat doet een anti virus?
Handige links