Huis > W > Wat Doet Een Anti Virus?

Wat doet een anti virus?

Een antivirus is een programma dat je computer, laptop, tablet, telefoon of ander apparaat beschermt tegen malware. Antivirussoftware, ook wel een virusscanner genoemd, identificeert virussen op je computer om die vervolgens te stoppen en verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Heb ik een virusscanner nodig op mijn imac?

In principe heb je geen anti-virus of virusscanner nodig op je Mac. macOS en OS X zijn instaat zichzelf te beschermen mits je altijd de meest recentste software- en beveiligingsupdates installeert. Bovendien, heb je op een macbook een virusscanner nodig? Hoewel er minder malafide software wordt ontwikkeld voor het besturingssysteem van Apple, zijn er wel degelijk virussen en malware voor gemaakt. Apple heeft een eigen antivirussoftware om zijn gebruikers te beschermen. Daardoor heb je ook op een Mac geen aparte virusscanner nodig, mits je voorzichtig bent.

Welke gratis virusscanner voor Mac?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er een aantal verschillende virusscanners beschikbaar zijn voor Mac en het hangt echt af van uw specifieke behoeften welke het beste voor u zou zijn. Enkele populaire keuzes zijn echter ClamXav, Sophos Free Antivirus voor Mac en Avast Free Antivirus voor Mac. Men kan zich ook afvragen: kan bitdefender niet installeren? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u Bitdefender niet op uw computer kunt installeren. De eerste mogelijkheid is dat uw computer niet voldoet aan de minimale systeemvereisten voor de software. Bitdefender vereist een computer met een Pentium 4-processor of hoger, ten minste 1 GB RAM en ten minste 1,5 GB vrije ruimte op de harde schijf. Als uw computer niet aan deze eisen voldoet, kunt u Bitdefender niet installeren.
Een andere mogelijkheid is dat u al een ander beveiligingsprogramma op uw computer hebt geïnstalleerd en dat dit een conflict veroorzaakt. U moet alle andere beveiligingsprogramma's verwijderen voordat u Bitdefender kunt installeren.
Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met het Bitdefender-installatiebestand zelf. In dat geval kunt u proberen het bestand opnieuw te downloaden van de Bitdefender-website.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Hoe installeer ik virusscanner op mijn computer?

Tik op uw Android-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van AVG AntiVirus in Google Play Store te openen. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om AVG AntiVirus te openen. Hoe werkt een Bitdefender? Met Bitdefender VPN blijven uw gegevens privé, telkens u verbindt met een onbeveiligd draadloos netwerk in luchthavens, winkelcentra, cafés of hotels. Zo vermijdt u onfortuinlijke situaties, bijvoorbeeld diefstal van persoonlijke gegevens of pogingen om het IP-adres van uw apparaat toegankelijk te maken voor hackers.

Vervolgens, waar is bitdefender gevestigd?

Bedrijfsprofiel BitDefender

BitDefender is opgericht in 2001 en gevestigd in kantoren wereldwijd (waaronder in Nederland) met het hoofdkantoor in Europa, Roemenië. Naast een virusscanner biedt BitDefender ook VPN aan en nog diverse zakelijke diensten op het gebied van digitale veiligheid.
Waar zit BitDefender? BitDefender is een Roemeens cyberveiligheids- en antivirussoftwarebedrijf dat in 2001 werd opgericht. Het bedrijf heeft kantoren in București, Râmnicu Sărat, Constanța en Craiova in Roemenië, sowie in München, Duisburg, Parijs, Londen en San Francisco.

Wat is BitDefender anti tracker?

Bitdefender Anti-Tracker is een gratis tool die u helpt uw online privacy te beschermen door het blokkeren van online trackers. De tool werkt door het instellen van een virtueel privénetwerk (VPN) tussen u en uw internet service provider. Alle data die u online verzendt of ontvangt, wordt door de VPN versleuteld, waardoor externe partijen uw online activiteiten niet kunnen volgen. Bitdefender Anti-Tracker is een eenvoudige manier om uw online privacy te beschermen.

Door Kraska Bucklew

Vergelijkbare artikelen

Hoe goed is de VPN van Bitdefender? :: Welke Bitdefender is het beste?
Handige links