Huis > H > Hoe Bladwijzers Ordenen?

Hoe Bladwijzers ordenen?

Klik met de rechtermuisknopHoud de Ctrl-toets ingedrukt, klik op de map die u wilt sorteren en selecteer vervolgens Sorteren op naam. De bladwijzers in deze map zullen alfabetisch worden gesorteerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn apps ordenen?

Als u uw apps wilt ordenen, houdt u een app op het scherm ingedrukt en tikt u op 'Wijzig beginscherm'.Sleep de app naar een andere plaats, zoals het Dock onder aan het scherm. Druk op de thuisknop op een oudere telefoon.

Waar zijn de Bladwijzers van Firefox opgeslagen?

Firefox maakt automatisch reservekopieƫn (back-ups) van uw bladwijzers en slaat de laatste 15 reservekopieƫn op voor veilige bewaring. Hoe Bladwijzers exporteren Chrome? Als je besluit een andere browser te gebruiken, kun je al je Chrome-bladwijzers meenemen.

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer .
  3. Selecteer Bladwijzers. Bladwijzerbeheer.
  4. Klik bovenaan op Meer. Bladwijzers exporteren.

Hoe krijg je Google balk weer terug?

Aangenomen dat u verwijst naar de Google-zoekbalk die normaal bovenaan het scherm staat op een desktopcomputer:
1. Rechtsklik op een lege plek op de taakbalk.
2. Klik op "Werkbalken".
3. Zorg ervoor dat "Google" is aangevinkt. En nog een vraag, hoe krijg ik de balk met favorieten terug? Als u de Favorietenbalk in Internet Explorer bedoelt, kunt u die vinden onder het menu Beeld. Als hij er niet is, kunt u hem toevoegen door Werkbalken te selecteren in het menu Beeld en vervolgens Favorietenbalk te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe iPhone ordenen?

Als u een map wilt maken, sleept u een app boven op een andere app. Sleep andere apps naar de map.

Hoe krijg ik mijn werkbalk terug in Chrome?

De balk aan of uitzetten kun je in enkele stappen:

  1. Stap 1 Open de Chrome-browser.
  2. Stap 2 Ga naar de rechterbovenhoek waar de drie-streepjes of bolletjes onder elkaar staan (het menu van Chrome).
  3. Stap 3 Ga naar "bladwijzers" (=het woord dat Google gebruikt voor favorieten) en kies daarna voor "bladwijzerbalk weergeven".
Waar vind ik mijn favorieten op mijn smartphone? Om je favorieten te beheren tik nu op Bladwijzers. Druk nu op Mobiele bladwijzers. Zoek nu naar de website die je wilt bekijken en tik op de drie-puntjes rechts naast de naam van de site.

Waar kan ik mijn favorieten vinden in Windows 10?

In Windows 10 zijn uw oude favorieten in Verkenner nu vastgemaakt aan Snelle toegang, aan de linkerkant van Verkenner. Als u daar niet al uw favorieten vindt, controleert u uw oude map met favorieten (C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Koppelingen). Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn favoriete fotos? Als je je favoriete foto's wilt vinden, moet je eerst naar de map 'Foto's' op je computer gaan. In deze map vind je alle foto's die je ooit hebt gemaakt of opgeslagen. Als je een bepaalde foto wilt vinden, kun je de zoekfunctie gebruiken om de foto te vinden.

Hoe Figurenlijst maken?

Om een lijst van figuren te maken, moet je eerst een document met inhoud maken. Als je klaar bent met het maken van je document, ga dan naar de pagina waar je de lijst van figuren wilt maken. Klik dan op 'Invoegen' in het menu bovenaan het scherm en kies 'Tabel'.
In het venster dat verschijnt, selecteer je 'Lijst van figuren' in het drop-down menu onder 'Soort'. Klik dan op 'OK'.
Een tabel met twee kolommen zal verschijnen. In de linkerkolom plaats je de titel van elke figuur die je in je document hebt. In de rechterkolom plaats je het paginanummer waar die figuur staat.
Als je klaar bent, ga je naar het menu 'Opmaak' bovenaan het scherm en kies je 'Pagina-instellingen'. In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteer je 'Lijst van figuren' in het drop-down menu onder 'Opmaak'. Klik dan op 'OK'.

Door Joris

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je bladwijzers weg op iPad? :: Hoe maak je een bladwijzer in Word?
Handige links