Huis > H > Hoe Documenten Ordenen?

Hoe documenten ordenen?

De beste manier om documenten te ordenen: 6 tips

  1. Bewaar geen onnodige documenten.
  2. Bedenk een logisch systeem voor het ordenen van je documenten.
  3. Sla gerelateerde documenten samen op, ongeacht het soort document.
  4. Maak onderscheid tussen lopend werk en voltooid werk.
  5. Voorkom overvolle mappen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 Word documenten vergelijken?

Klik op Documenten vergelijken wanneer u in het menu Extra op Wijzigingen bijhouden wijst. Het oorspronkelijke document kan worden geselecteerd in de lijst met oorspronkelijke documenten. Klik op OK als u naar de andere versie van het document bladert.

Hoe noemen we een map in een map?

Als je de map die je zoekt niet ziet in de linker kolom, kijk dan of er voor een bepaalde map een > staat. Als dat zo is bevat de map submappen en wellicht dat dat de map is die u zoekt. Hoe stel je app bibliotheek in? appbibliotheekapps

Een app zoeken in de appbibliotheek

  1. Ga naar de appbibliotheek.
  2. Tik op het zoekveld en voer vervolgens de app in die u zoekt.
  3. Tik op de app om deze te openen.

Bovendien, hoe kom je in je app bibliotheek?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt en het besturingssysteem waarop het draait. In het algemeen hebt u echter toegang tot uw app-bibliotheek door de app-lade op uw apparaat te openen. Dit gebeurt meestal door vanaf het startscherm omhoog of omlaag te vegen, of door op een pictogram te tikken waarmee de app-lade wordt geopend. Als u eenmaal in de app-lade bent, ziet u alle apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd, inclusief de apps in uw app-bibliotheek. Hoe krijg je een app terug op je beginscherm? Er zijn een paar manieren om een app terug te krijgen op je startscherm. Een manier is om de app te vinden in je App Drawer en het app-pictogram ingedrukt te houden totdat je een trilling voelt. Hierdoor verschijnt een menu met de optie om de app toe te voegen aan uw startscherm. Een andere manier is om naar je startscherm te gaan, op de menuknop te drukken en "Toevoegen aan startscherm" te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn apps ordenen?

Als u uw apps wilt ordenen, houdt u een app op het scherm ingedrukt en tikt u op 'Wijzig beginscherm'.Sleep de app naar een andere plaats, zoals het Dock onder aan het scherm. Druk op de thuisknop op een oudere telefoon.

Daarvan, hoe krijg ik een pictogram op het bureaublad?

Selecteer Start, open Instellingen en selecteer thema's onder Persoonlijke voorkeur . Scrol onder Thema's omlaag en selecteer de optie Instellingen voor bureaubladpictogrammen. Kies de pictogrammen die u op uw bureaublad wilt laten weergeven en klik vervolgens op Toepassen en OK. Hoe kan ik de pictogrammen op mijn bureaublad veranderen? Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling die u hebt gemaakt, klik op Eigenschappen en klik vervolgens op Pictogram wijzigen. Klik op de afbeelding van het pictogram dat u wilt gebruiken, klik op OK en klik vervolgens op OK.

Hoe kan je een snelkoppeling maken?

Snelkoppelingen toevoegen aan het bureaublad

  1. Druk op het bureaublad en houd het ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer daarna Nieuw > Snelkoppeling.
  2. Voer de locatie van het item in of selecteer Bladeren om het item te zoeken in Verkenner, selecteer de locatie en selecteer OK.
Hoe maak ik een snelkoppeling op mijn iPhone? Om een snelkoppeling op je iPhone te maken, volg je de onderstaande stappen:
1. Zoek het apparaat of de pagina waarvoor je een snelkoppeling wilt maken.
2. Tik vervol spontaneous(=zonder aanleiding) op het scherm.
3. Sleep de app of pagina naar het begin van het scherm.
4. Laat de app of pagina los.
5. Tik op 'Bewaren'.

Hoe verander je beginscherm iPhone?

Om de achtergrond van je homescreen op je iPhone te wijzigen:
1. Ga naar de 'Instellingen' app en tik op 'Beeld en geluid'.
2. Tik vervolgens op 'Achtergrond' en selecteer de optie die je wilt gebruiken.
3. Je hebt de keuze uit 'Dynamisch', 'Stilstaand' en 'Live'. Als je kiest voor 'Dynamisch' of 'Live', kun je ook nog een beweging of animatie toevoegen.

Door Wolbrom Diers

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet NPO het niet op Smart TV? :: Hoe moet je een app installeren?
Handige links