Huis > H > Hoe Kun Je Scrollen Op Een Macbook?

Hoe kun je scrollen op een macbook?

Druk op de Control-toets op het toetsenbord en klik met het trackpad. Scrollen met twee vingers: Schuif met twee vingers naar boven of naar beneden om te scrollen. Knijpen om te zoomen: Beweeg je duim en wijsvinger naar elkaar toe of spreid ze om in of uit te zoomen op foto's en webpagina's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe werkt de muis van een imac?

Als je een trackpad of een Magic Mouse van Apple met je Mac gebruikt, kun je met gebaren, zoals klikken, tikken, samenknijpen en vegen, onder andere inzoomen op documenten, door muziek of webpagina's bladeren, het berichtencentrum openen en foto's roteren. Wat dit betreft, kan ik mijn iphone als muis gebruiken? Met Touchpad. app kun je je iPhone als draadloze touchpad gebruiken. Anders gezegd: je kunt de muispijl op je PC bedienen met je iPhone! Klikken, dubbelklikken en het verslepen van objecten is eveneens mogelijk, evenals verticaal scrollen.

Welke iPad zijn er allemaal?

Er zijn momenteel vijf verschillende iPad-modellen: de iPad, de iPad mini, de iPad Air, de iPad Pro en de iPad mini 4. Je kunt ook vragen hoeveel generaties ipad zijn er? Apple heeft 6 generaties iPad uitgebracht. De eerste generatie werd uitgebracht op 3 april 2010. De tweede generatie werd uitgebracht op 11 maart 2011. De derde generatie werd uitgebracht op 16 maart 2012. De vierde generatie werd uitgebracht op 12 november 2013. De vijfde generatie werd uitgebracht op 9 september 2015. De zesde generatie werd uitgebracht op 24 maart 2017.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Dus, welke ipad kopen in 2021?

Apple iPad (2021) 10.2 inch 256GB Wifi Space Gray

Dan is de Apple iPad (2021) de perfecte iPad voor jou. Deze iPad is in twee verschillende kleuren te verkrijgen en ook met twee verschillende opslagcapaciteiten. Dankzij de A13 Bionic chip weet je zeker dat je al je favoriete apps snel en gemakkelijk kunt gebruiken.
Wat moet je doen als je met een muis gaat werken? Zorg dat er geen belemmeringen zijn die de muisknoppen verhinderen te bewegen. De meeste muisknoppen maken een klikgeluid als ze helemaal worden ingedrukt. Sluit de kabel van de bekabelde USB-muis opnieuw aan op de USB-poort. Probeer de bekabelde USB-muis op een andere USB-poort op de computer.

Hoe zet ik mijn muis weer aan?

Ga via de startknop naar > configuratiescherm > hardware & geluiden > muis. Dan kom je daar bij de eigenschappen van de muis terecht waar je de vergrendeling in en uit kan schakelen. De sneltoetsen om de touchpad aan te zetten zijn vaak de FN knop en de F7 of F9. Wat u moet doen is simpel. Hoe verbind je een Logi muis? Om een Logitech-muis te koppelen, moet je eerst de ontvanger aansluiten op een USB-poort op je computer. Vervolgens zet je de muis aan met de aan/uit-schakelaar aan de onderkant. Wanneer de muis en de ontvanger klaar zijn om te communiceren, zal het lampje op de ontvanger groen oplichten.

En nog een vraag, welke muis werkt op alle ondergronden?

Mijn ervaring is dat alle muizen werken op alle oppervlakken.

Door Archaimbaud Mycroft

Vergelijkbare artikelen

Hoe Logitech muis installeren? :: Kan je een muis aansluiten op een iPad?
Handige links