Huis > H > Hoe Maak Ik Van Een Gewone Speaker Een Bluetooth Speaker?

Hoe maak ik van een gewone speaker een bluetooth speaker?

Ja, dat kan heel eenvoudig met een draadloze speakerkit.Deze draadloze speakersets maken gewone luidsprekers draadloos door de audiosignalen via RF (radiofrequentie) te versturen.

  1. Kies een draadloze speaker kit.
  2. Sluit de zender aan.
  3. Sluit de ontvanger aan.
  4. Test het systeem!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je zelf bluetooth?

Stap 1: Een bluetooth-accessoire koppelen

  1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Bluetooth. en houd vast.
  3. Tik op Nieuw apparaat koppelen.
  4. Tik op de naam van het bluetooth-apparaat dat je aan je apparaat wilt koppelen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Hoe maak je zelf een luidspreker? Over het algemeen worden zelfbouw luidsprekers van een houtplaat gemaakt zoals MDF of een multiplex soort . Deze plaatmaterialen zijn gemakkelijk te verwerken maar meestal niet zwaar genoeg om resonanties het hoofd te bieden. Extra verstevigingen in de vorm compartimenten geven vaak al een verbetering.

Trouwens, hoe maak je een speaker box?

Het is eigenlijk niet zo moeilijk om een luidsprekerbox te maken, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Het eerste is dat de box luchtdicht moet zijn om goed te kunnen werken. Dit betekent dat je een soort kit moet gebruiken, zoals siliconen, om ervoor te zorgen dat er geen kieren of gaten zijn.
Het tweede waar u aan moet denken is dat de doos de juiste grootte moet hebben voor de luidspreker die u gebruikt. Als hij te klein is, zal het geluid niet zo luid zijn en als hij te groot is, zal het geluid worden gedempt.
Ten slotte moet u ervoor zorgen dat de box zo is ontworpen dat de luidspreker vrij kan bewegen. Dit betekent dat er een soort ophangsysteem in de box moet zitten. Anders trilt de luidspreker tegen de zijkanten van de doos en wordt het geluid vervormd. Je kunt ook vragen wat is een goede speaker voor thuis? Een goede luidspreker voor thuis is er een die een heldere en scherpe geluidskwaliteit kan produceren. Hij moet ook in staat zijn een kamer te vullen met geluid zonder vervorming.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Trouwens, hoe werkt een draadloze speaker?

Een wifi-speaker streamt de muziek rechtstreeks van het internet en is daardoor een zelfstandig apparaat. Een bluetoothspeaker speelt in feite het geluid af van het apparaat waarmee het verbonden is. Speel je bijvoorbeeld muziek af via de Spotify-app op jouw telefoon, dan is de telefoon de bron van de muziek. Vervolgens, waarom kan ik geen bluetooth verbinding maken? Zet de bluetooth op deze andere telefoon aan. Probeer verbinding te maken met hetzelfde bluetooth apparaat dat niet verbindt met je eigen smartphone. Lukt het opnieuw niet om een bluetooth verbinding te maken? Dan is het bluetooth apparaat waarschijnlijk kapot.

Trouwens, kun je bluetooth altijd aan laten staan?

Je bent namelijk heel erg vatbaar voor hackers als je bluetooth altijd aan staat. Hackers kunnen je hacken door met hun eigen bluetooth-apparaat verbinding te maken met jouw apparaat. Iets wat natuurlijk extra gemakkelijk gaat als je je bluetooth altijd aan hebt staan. Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik mijn bluetooth aan op pc? De bluetooth-functie van een pc kan worden ingeschakeld via het Configuratiescherm. In Windows 7 ga je hiervoor naar Start > Configuratiescherm > Apparaten en printers > Bluetooth-apparaten. In Windows 8.1 en 10 ga je naar Start > Configuratiescherm > Apparaten > Bluetooth. Vervolgens kun je het apparaat selecteren waarmee je wilt verbinden en klik je op 'Verbinden'.

Wat heb je nodig om een speaker te maken?

Om een ​​luidspreker te maken, hebt u een magnetisch veld nodig dat door een spoel wordt gegenereerd. Deze spoel is meestal opgewonden door een gelijkstroom die door een audio-uitgang wordt geleid. De magnetische kracht van het veld zal dan een dun membraan aantrekken of duwen, waardoor er geluid wordt geproduceerd.

Door Zoller Mangano

Vergelijkbare artikelen

Wat doet een luidspreker? :: Welke speakers kunnen op Google Home?
Handige links