Huis > H > Hoe Maak Je Extensies Zichtbaar?

Hoe maak je extensies zichtbaar?

Klik op het pictogram Opties aan de rechterkant van het lint. Selecteer het tabblad Weergave in het dialoogvenster Mapopties. Selecteer Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven. Schakel Extensies voor bekende bestandstypen verbergen uit en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een extensie?

Als je een app of extensie wilt toevoegen aan de Chrome Web Store, maak je een zip-bestand van de map met de bestanden. Publiceer deze vervolgens in de Chrome Web Store. Wat zijn extensies en plugins? Officieel is een plugin een klein programma dat je aan je browser kunt toevoegen. Een van de bekendste is Flash Player van Adobe. Een extensie is een extra functionaliteit van je webbrowser, geschreven in dezelfde broncode als je browser.

Daarvan, wat is een extensie voorbeeld?

Een extensie is een voorbeeld van iets dat kan worden toegevoegd of uitgebreid. Dienovereenkomstig, wat is een ander woord voor extensie? Volgens het Merriam-Webster woordenboek is een ander woord voor verlenging verlenging verlenging.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat is de extensie van een Excel bestand?

IndelingExtensie
Excel-werkmap.XLSX
Excel Macro-Enabled Werkmap (code).xlsm
Binaire Excel-werkmap.XLSB
Sjabloon.xltx
Dienovereenkomstig, wat is een safari extensie? Safari-extensies voegen functies toe aan Safari, zodat u op het web kunt surfen zoals u wilt. Extensies kunnen nuttige informatie over een webpagina tonen, hoofdpunten van het nieuws weergeven, u helpen bij het gebruik van uw favoriete voorzieningen, de weergave van webpagina's wijzigen en veel meer.

Dus, is lastpass een browserextensie?

LastPass voor Chrome (volledige versie)

LastPass-browserextensie voor Google Chrome (volledige versie) biedt extra functies, zoals het delen van de aanmeldingsstatus met andere browsers.
Hoe werkt LastPass? LastPass werkt door een wachtwoord te genereren voor elke online account die je hebt. Dit wachtwoord wordt opgeslagen in een beveiligde database op je computer. Wanneer je inlogt op een account met LastPass, zal het wachtwoord worden ingevoerd voor je. Dit maakt het makkelijker voor je om sterke wachtwoorden te gebruiken voor al je online accounts, zonder dat je ze hoeft te onthouden.

Hoe kan ik LastPass verwijderen?

Om LastPass te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de "Extensies" pagina in je Chrome-instellingen.
2. Zoek naar de "LastPass" extensie en klik op "Verwijderen".
3. Bevestig dat je de extensie wilt verwijderen.

Door Golden

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn verwijderde bestanden terug? :: Waarom browser extensie instellen?
Handige links