Huis > W > Waarom Geschiedenis Verwijderen Op Je Computer?

Waarom geschiedenis verwijderen op je computer?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je je geschiedenis zou willen wissen. Misschien heb je iets opgezocht waarvan je niet wilt dat anderen het weten, of misschien wil je gewoon je computer eens opruimen. Wat de reden ook is, in dit artikel vind je hoe je op een simpele manier je zoekgeschiedenis kunt verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Welke stappen moet je ondernemen om jouw zoekgeschiedenis te raadplegen?

In Google Chrome

Open Google Chrome en klik in de rechterbovenhoek op het logo met de drie horizontale streepjes. Klik op Geschiedenis en in het menu dat verschijnt nogmaals op Geschiedenis.
Kan geschiedenis niet wissen Samsung? Hoe wis je de zoekgeschiedenis op je Android telefoon?

  • Stap 1: Open 'Chrome' op je telefoon.
  • Stap 2: Druk op het icoontje met de drie puntjes.
  • Stap 3: Druk op 'Geschiedenis'.
  • Stap 4: Druk op 'Browsegegevens wissen...'
  • Stap 5: Kies een periode.
  • Stap 6: Kies welke gegevens je allemaal wilt verwijderen.

Hoe geschiedenis wissen op smartphone?

Aangenomen dat u de geschiedenis wilt wissen op een Android-smartphone:
1. Open de Chrome-app op uw Android-telefoon.
2. Tik op Meer in de rechterbovenhoek.
3. Tik op Geschiedenis. Mogelijk moet u eerst op Meer tikken als u deze optie niet ziet.
4. Tik op Browsegegevens wissen.
5. Kies bovenaan een tijdsbereik. Om alles te verwijderen, selecteert u Alle tijd.
6. Naast "Cookies en sitegegevens" en "Gecacheerde afbeeldingen en bestanden" vinkt u de vakjes aan.
7. Tik op Gegevens wissen. Hoe wis je geschiedenis Samsung? U kunt de browsegeschiedenis van uw telefoon wissen via de instellingen van uw telefoon. Open hiervoor de app Instellingen en tik op de optie "Privacy en beveiliging". Tik vervolgens op de optie "Geschiedenis wissen". Dit verwijdert alle websites die u hebt bezocht uit de geschiedenis van uw telefoon.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik iets van google verwijderen?

Volg dan deze stappen. Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan. Je kunt ook vragen hoe lang mag google je gegevens bewaren? Gegevens van bij Google ingelogde gebruikers verlopen standaard na 26 maanden. Als de Analytics-instelling Bewaring van gegevens is ingesteld op een periode die korter is dan 26 maanden, worden de gegevens van op Google ingelogde gebruikers bewaard voor die kortere termijn.

Vervolgens, hoe lang mag een provider gegevens bewaren?

De wet schrijft voor dat providers zoals Vodafone, KPN maar ook kabelmaatschappij Ziggo gegevens van klanten een half jaar tot een jaar moeten bewaren. Hierbij geldt dat telefoongegevens een jaar lang opvraagbaar moeten zijn en internetgegevens een half jaar. Kan je bij Ziggo internet geschiedenis zien? Ziggo is een internetprovider in Nederland. Het is mogelijk om de internetgeschiedenis in te zien op Ziggo. Dit kan door in te loggen op je Ziggo-account en naar 'Mijn Ziggo' te gaan. Vervolgens klik je op 'Instellingen' en 'Internetinstellingen'. Onder 'Internetinstellingen' vind je de optie 'Internetgeschiedenis'. Als je hierop klikt, kun je de internetgeschiedenis van je computer bekijken.

Waar vind ik geschiedenis?

De geschiedenis van een bestand of map vind je door de met de rechtermuisknop op het betreffende bestand of map te klikken en dan te kiezen voor "Proprieties" in het menu dat verschijnt. Daar vind je onder het kopje "General" de optie "Previous versions". Wanneer je daarop klikt, verschijnt er een lijst met alle beschikbare versies van het bestand of map.

Door Waldon Elem

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn browsergeschiedenis wissen? :: Hoe krijg ik mijn verwijderde bestanden terug?
Handige links