Huis > W > Wat Zijn Cachegegevens Op Je Telefoon?

Wat zijn Cachegegevens op je telefoon?

Cache is gegevens die tijdelijk in het telefoongeheugen worden opgeslagen wanneer u apps op uw mobiele telefoon gebruikt. Elke app heeft zijn eigen cachebestand en neemt wat opslagruimte in beslag. Het wissen van die cache is een geweldige manier om de ruimte op uw apparaat tijdelijk vrij te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe maak ik mijn opslagruimte leeg?

In Android open je de app 'Instellingen'. Tik op 'Opslagruimte' en op 'Ruimte vrijmaken' om aanbevelingen te ontvangen. Op een Samsung-smartphone werkt dit anders. Daar maak je extra ruimte vrij met de functie 'Apparaat-onderhoud'. Waarom moet je af en toe de cache van je browser wissen? Door alle cache bestanden te wissen zal de website de laatste versie van de server ophalen zodat u weer de actuele informatie te zien krijgt op uw computer. Hieronder vind je de nodige instructies om de cache te wissen in de meest gebruikte browsers.

Hoe schoon je je browser op?

Om uw browser op te schonen, opent u eerst uw browser en gaat u naar de instellingen. Van daaruit zult u de sectie "Browsegegevens wissen" willen vinden. Daar kunt u kiezen welk type gegevens u wilt wissen. U kunt bijvoorbeeld uw cache, cookies en geschiedenis wissen. Zodra u de gegevens hebt geselecteerd die u wilt wissen, klikt u gewoon op "Gegevens wissen" en uw browser wordt opgeschoond. Waar worden tijdelijke internet bestanden opgeslagen? De locatie van tijdelijke internetbestanden verschilt per webbrowser, maar ze worden meestal opgeslagen in een tijdelijke map op de harde schijf van de gebruiker. In Windows is de standaardlocatie voor tijdelijke internetbestanden de map "C:\Users\[gebruikersnaam]\AppData\Lokaal_Temp".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik tijdelijke internetbestanden wissen?

Cache wissen Google Chrome

  1. Klik in Google Chrome rechts bovenaan in de menubalk op de instellingen (3 blokjes onder elkaar)
  2. Klik op Geschiedenis.
  3. Klik op Browsergegevens wissen.
  4. Vink de gewenste opties aan of uit.
  5. Klik vervolgens op de knop "Browsergegevens wissen".
Je kunt ook vragen hoe cache legen chrome? In Chrome
  1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Meer hulpprogramma's. Browsegegevens wissen.
  4. Kies bovenaan een periode.
  5. Klik op de selectievakjes naast 'Cookies en andere sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'.
  6. Klik op Gegevens wissen.

Bovendien, hoe cache legen windows 10?

1.Wis de cache met een sneltoets

  1. Druk tegelijkertijd op de toetsen [Ctrl], [Shift] en [Del]. Een pop-upvenster wordt geopend.
  2. Vink alle opties uit, behalve "tijdelijke internetbestanden".
  3. Klik op de knop "Verwijderen" om de browsercache leeg te maken.
  4. Vernieuw de pagina.
Wat gebeurt er als je cache wist op Spotify? Als je de cache wist op Spotify, gebeurt het volgende: Spotify zal opnieuw alle bestanden die het heeft opgeslagen op je apparaat downloaden. Dit kan even duren, afhankelijk van hoeveel data er is opgeslagen in de cache. Alle gegevens die in de cache waren opgeslagen, zullen worden verwijderd. Dit kan ervoor zorgen dat de app sneller werkt, omdat er minder gegevens worden opgehaald van je apparaat.

Wat betekent het Engelse woord cache?

De Engelse woord "cache" betekent een verborgen of verstopte plek waar iets bewaard wordt. Het kan ook verwijzen naar een kleine hoeveelheid gegevens die lokaal opgeslagen wordt om toegang te versnellen tot een grotere hoeveelheid gegevens die op een afgelegen locatie is opgeslagen.

Door Bruce Philbert

Vergelijkbare artikelen

Wat is een cache bestand? :: Hoe cache opschonen?
Handige links