Huis > W > Wat Is Een Steam Gift Card?

Wat is een Steam gift card?

Een digitale cadeaukaart wordt rechtstreeks in de Steam-portemonnee afgeleverd zodat het meteen gebruikt kan worden wanneer je vriend het geschenk accepteert. Dat betekent dat je vriend microtransacties of voorwerpen op de Steam Community-markt kan kopen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar kun je Amazon Gift Card kopen?

U kunt uw cadeaubon een persoonlijk tintje geven door een ontwerp te kiezen en een boodschap toe te voegen.

Wat kan je met een Steam giftcard?

Steam-cadeaukaarten werken net als normale cadeaukaarten, terwijl Steam-portemonneecodes werken als een code om spellen te activeren. Beide kun je op Steam inwisselen om spellen, software, portemonneesaldo of welk ander artikel dan ook dat je op Steam kunt kopen aan te schaffen. Je kunt ook vragen waar kan ik steam kaarten kopen belgie? Steam-kaart 20 euro kopen bij ALDI Belgiƫ

Dit in overweging nemend, welke cadeaubonnen te koop bij albert heijn?

Er zijn verschillende cadeaukaarten te koop bij albert heijn, waaronder kaarten voor restaurants, winkels en online retailers. Welke cadeaukaarten te koop bij Primera? Primera biedt een verscheidenheid aan cadeaukaarten te koop aan, waaronder kaarten voor grote winkelketens zoals Amazon, Target en Walmart. Er kunnen ook cadeaubonnen worden gekocht voor specifieke winkels binnen Primera, zoals Best Buy, iTunes en Starbucks. Cadeaukaarten kunnen in fysieke vorm worden gekocht bij elke Primera-vestiging, of online via de website van Primera.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je met Amazon Gift Card?

U kunt Amazon gift cards gebruiken als betaalmethode. U kunt een Amazon gift card gebruiken in Duitsland. U kunt een heleboel dingen kopen. Amazon creditcards kunnen worden gebruikt als cadeau.

Hoe zet je geld op je Steam account?

Geld toevoegen via Steam:

  1. Log in op je Steam-account.
  2. Klik op je profielnaam in de rechterbovenhoek en selecteer de optie Accountgegevens.
  3. Klik op '+ Geld toevoegen aan je Steam-portemonnee', selecteer een bedrag en ga door naar de kassa.
Daarvan, wat is een steam wallet? Saldo toevoegen aan je Steam-portemonnee

Het saldo in je Steam-portemonnee kan worden gebruikt voor de aankoop van elk spel op Steam of voor aankopen binnen een spel dat Steam-transacties ondersteunt. Je krijgt de kans om je bestelling te bekijken voordat deze wordt geplaatst.

Hoe betrouwbaar is Dundle?

De gemiddelde reviewscore voor dundle.com is een 8.4. Deze score is een gemiddelde van reviews op 8.4 (trustpilot). Hoe gebruik je Steam kaart? Om een Steam-kaart te gebruiken, moet je de kaart te koop aanbieden op de Steam-marktplaats. Nadat je de kaart hebt gekocht, kun je de inhoud ervan opnemen in je Steam-portemonnee. Vervolgens kun je de inhoud van je Steam-portemonnee gebruiken om aankopen te doen in de Steam-winkel of op de Steam-marktplaats.

Wat dit betreft, welke cadeaukaarten te koop bij bruna?

Bruna verkoopt verschillende soorten cadeaubonnen, zoals bonnen voor een dagje uit, restaurantbonnen, bol.com-cadeaubonnen, fashioncheque-cadeaubonnen en IKEA-cadeaubonnen. Deze bonnen kun je online bestellen en afhalen in een van de winkels.

Door Bobbee

Vergelijkbare artikelen

Heeft Jumbo cadeaubonnen? :: Hoe voer je Netflix codes in?
Handige links