Huis > W > Waarom Kan Chromecast Geen Verbinding Maken Met Wifi?

Waarom kan Chromecast geen verbinding maken met wifi?

Zorg dat de nieuwste software op je router draait. Reset je Chromecast door de stekker uit het stopcontact te halen en 30 seconden te wachten voordat je de stroomkabel weer aansluit. Reset je modem of router door de instructies van de fabrikant van je apparaat te volgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, waarom vind mijn telefoon de chromecast niet?

Stappen voor probleemoplossing. Koppel de stroomkabel los van het Chromecast-apparaat, wacht een paar seconden en sluit deze weer aan. Wacht een paar minuten. Check of je je apparaat nu ziet in de lijst met apparaten waarnaar je kunt casten. Dus, waarom kan mijn telefoon niet casten naar tv? Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken.

Dus, waarom zie ik geen cast-icoon?

Als u geen cast-pictogram ziet, komt dat waarschijnlijk doordat het apparaat waarnaar u probeert te casten niet compatibel is met de app die u gebruikt. U kunt bijvoorbeeld niet van een Chrome-tabblad naar een smart-tv casten. Je kunt ook niet van een iPhone of iPad naar een niet-Cast-apparaat casten. Hoe verbind ik mijn tv met Chromecast? Om uw tv met Chromecast te verbinden, moet u een HDMI-kabel gebruiken. Sluit de Chromecast aan op de HDMI-poort van uw tv en gebruik vervolgens de Chromecast-app op uw telefoon of tablet om verbinding te maken met het apparaat.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Heeft een Chromecast stroom nodig?

Heb je een Chromecast Ultra of Chromecast met Google TV, dan dien je deze aan te sluiten op de netstroom (dus met een stekker in het stopcontact). Dit betekent dus in ieder geval dat je een apparaat met een vrije HDMI-poort moet hebben om een Chromecast te kunnen gebruiken. Dus, welke tv heeft een ingebouwde chromecast? Bekende merken die televisies met Android TV aanleveren, zijn onder meer Philips, Sony en Sharp, terwijl merken als Toshiba en Vizio hard aan de weg timmeren. Daarnaast heb je nog merken als LG en Hisense, die in beperkte mate dezelfde soort functionaliteit kunnen aanbieden.

Dus, heb je een chromecast nodig bij een smart tv?

Je hebt geen Smart TV nodig om online tv te kijken. Met een Google Chromecast stream je van je PC, tablet of smartphone naar je televisietoestel. De Google Chromecast is een klein apparaatje dat je met je televisie verbindt. Vanaf dan kan je – via je wifi – programma's streamen op je televisie. Heeft Chromecast een geschiedenis? Nee, Chromecast heeft geen geschiedenis. Dit komt omdat Chromecast geen browser heeft en dus ook geen geschiedenis kan bijhouden.

Hoe zet ik mijn Samsung tv helemaal uit?

Om je Samsung-tv volledig uit te schakelen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar het menu 'Instellingen' op je tv.
2. Blader naar beneden naar de optie 'Algemeen'.
3. Selecteer de optie 'TV uitzetten'.
4. Kies 'Ja' om je tv volledig uit te schakelen.

Door Pauline Spurgeon

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet Smartview het niet? :: Hoe stop ik casten?
Handige links