Huis > W > Wat Is Cc En Bcc In Een Mail?

Wat is CC en BCC in een mail?

U kunt cc in een brief ook vervangen door kopie aan of afschrift aan. De afkorting bcc staat voor blind carbon copy. Met bcc's kunt u in e-mails verborgen houden dat u iemand anders ook van uw bericht kennis laat nemen, maar dat gebruik wordt niet aangeraden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Dienovereenkomstig, kan iemand bcc zien?

Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen. Vervolgens, waarom bcc gebruiken? Met 'BCC' stuurt u een blinde kopie. Ontvangers zien dat u de afzender bent, maar ze zien niet dat de e-mail ook naar anderen verstuurd is of naar wie. Handig als de ontvangers elkaar niet kennen. Willen ontvangers de mail beantwoorden, dan krijgt alleen de verzender dat bericht.

Hoe werkt BCC in Gmail?

BCC staat voor blind carbon copy. Hiermee kun je een e-mail naar meerdere ontvangers sturen zonder dat zij weten naar wie je de e-mail hebt gestuurd. Om BCC in Gmail te gebruiken, voegt u gewoon meerdere e-mailadressen toe in het BCC-veld wanneer u een nieuwe e-mail opstelt. Dus, wat is de betekenis van cc? De cc in een e-mail staat voor carbon copy. Wanneer u iemands e-mailadres in het cc-veld van een e-mail zet, stuurt u hem een kopie van de e-mail.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Je kunt ook vragen hoe werkt bcc in outlook?

BCC in Office Outlook

  1. Open het e-mailprogramma Office Outlook.
  2. Klik op Nieuwe e-mail.
  3. Het venster voor een nieuwe e-mail opent.
  4. Klik op BCC.
  5. Vul de e-mailadressen achter 'CC' en/of 'BCC' in en zet tussen de e-mailadressen een puntkomma om ze te scheiden.
  6. Typ net als bij andere e-mails een onderwerp en bericht.
Van wie is BCC? BCC is onderdeel van de Mirage Retail Group.

Wat is het verschil tussen aan en CC?

Je typt dan gewoon de naam van de geadresseerde in de eerste adresregel en drukt op verzenden. Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Is een mailadres Een datalek? Nee, een e-mailadres is geen datalek. Een datalek is wanneer onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke gegevens. Dit kan gebeuren wanneer een bedrijf gehackt wordt, maar ook wanneer er sprake is van een fout binnen het bedrijf, zoals een verkeerd gestuurd e-mail.

Dienovereenkomstig, hoe stuur je een mail naar meerdere personen?

Dienovereenkomstig, hoe verstuur je een e-mail naar meerdere mensen?
Als je een e-mail wilt versturen naar meerdere mensen, voeg je gewoon alle e-mailadressen toe in het "Aan"-veld van het e-mailbericht. Zorg ervoor dat je alle e-mailadressen scheidt met een komma of een semicolon.

Door Bolton Brohn

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je iemand in de CC Gmail? :: Wat is het mailadres van het CBR?
Handige links