Huis > W > Wie Kan Bcc Zien?

Wie kan BCC zien?

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Men kan zich ook afvragen: wat is bcc in outlook?

Als u in een e-mailbericht de naam van een geadresseerde in het vak BCC (blind carbon copy) typt, wordt een kopie van het bericht naar de opgegeven geadresseerde verzonden. BCC-geadresseerden zijn niet zichtbaar voor andere geadresseerden van het bericht. Waar gebruik je CC voor? Een CC is niets meer dan een kopie van het bericht welke tevens visueel zichtbaar (in tegenstelling tot een BCC) is bij de geadresseerden. Deze optie wordt veelal gebruikt wanneer je bijvoorbeeld een bericht stuur naar persoon A en persoon B een kopie daarvan wenst te ontvangen, veelal ter kennisgeving.

Waarom CC in mail?

Het CC veld in een e-mail staat voor "carbon copy". Het wordt gebruikt om een kopie van een e-mail naar een andere ontvanger te sturen zonder dat deze weet dat hij een kopie ontvangt. Dit kan handig zijn om e-mails bij te houden of om iemand een kopie te sturen voor zijn administratie. Wat betekent CC op snap? CC op Snapchat betekent "Casually Chatten". Dit is een manier voor gebruikers om hun vrienden te laten weten dat ze beschikbaar zijn om te chatten, maar niet per se op zoek zijn naar een serieus gesprek.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Trouwens, kun je iedereen in bcc zetten?

Zet bij 'CC' de e-mailadressen van personen die de e-mail wel ontvangen, maar aan wie de mail niet persoonlijk is gericht. Ook hier zijn de e-mailadressen voor alle ontvangers zichtbaar. Vul bij 'BCC' de e-mailadressen in die niet zichtbaar mogen zijn voor de andere ontvangers van de mail. Kan je iedereen in BCC zetten? Een hele handige functie van BCC. Op het moment dat je een e-mail (uitnodiging bijvoorbeeld) wilt versturen aan een groep uit jouw adresboek zet je jezelf in AAN en alle ontvangers in BCC. Het effect ervan is dat iedereen alleen jouw en het eigen e-mail-adres ziet en niet ook alle e-mail-adressen van de anderen.

Dienovereenkomstig, hoe werkt bcc in gmail?

Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt. Vervolgens, wat voor winkel is bcc? BCC is een Nederlandse elektronicaketen met winkels door het hele land. In de winkels kun je onder andere televisies, laptops, computers, tablets, smartphones, camera's, audioapparatuur en nog veel meer vinden.

Wat zijn BCC ontvangers?

BCC ontvangers zijn e-mailadressen die worden opgegeven in het BCC-veld van een e-mailbericht. Ze ontvangen een kopie van het bericht, maar hun adres wordt niet zichtbaar voor andere ontvangers. Dit geeft de gebruiker meer controle over wie het bericht ontvangt en voorkomt onnodige inbox-cluttering voor ontvangers die het bericht niet hoeven te zien.

Door Fenelia Vosburgh

Vergelijkbare artikelen

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook? :: Hoeveel is 1000 cc?
Handige links