Huis > H > Hoe Mail Versturen Vanuit Andere Mailbox Outlook?

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook?

Instructies voor de klassieke versie van de webversie van Outlook

  1. Selecteer boven aan de pagina. > opties > mail.
  2. Klik in het deelvenster Opties onder E-mail > Accounts, selecteer Verbonden accounts.
  3. Selecteer Standaardantwoord adres wijzigen.
  4. Kies een adres in de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Wat betekent 100 cc?

De kubieke centimeter of cm³, ook wel afgekort cc (van het Engelse cubic centimetre), is een inhoudsmaat. De waarde is gelijk aan 10 −6 kubieke meter (m³) of 1 milliliter (ml). Wat betekent cc inhoud? cm3 staat voor het kubieke centimeter. cm3 is hetzelfde als cc, dat is namelijk gewoon de Engelse vertaling Cubic Centimeter. Cc staat letterlijk voor de inhoud van de cilinders. De cilinders zijn de ruimtes in het motorblok waar de zuigers op en neer in bewegen wat het bewegen van de motor veroorzaakt.

Hoe zet je een mail in cc?

Er zijn twee manieren om een mail in cc te zetten. De eerste is om het cc: veld te gebruiken bij het opstellen van een nieuw bericht. Hiervoor voert u de e-mailadressen van de mensen die u wilt cc: in het veld cc: in, gescheiden door komma's.
De tweede manier om iemand te cc-en in een e-mail is door het veld Bcc: te gebruiken. Bcc staat voor "blind carbon copy". Als je het veld Bcc: gebruikt, kunnen de mensen die je Bcc't niet zien dat ze in de e-mail zijn gebcc't. Om het veld Bcc: te gebruiken, voer je gewoon de e-mailadressen van de mensen die je wilt Bcc-en in het veld Bcc: in, gescheiden door komma's. Dit in overweging nemend, wat is cc op maatbeker? De cc op een maatbeker is een volume-eenheid. Het staat voor kubieke centimeter, en is een manier om het volume van een vloeistof te meten.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is de betekenis van IIG?

iig. Afkorting van in ieder geval. Bovendien, wat is de betekenis van mbn? Afkorting van 'moet leuk zijn', MBN of mbn wordt gebruikt in internetchats en sms-berichten.

Wat betekent de afkorting HMDL?

De uitdrukking "alhamdoelillah" bestaat uit de volgende delen: Al (ٱلْـ) - De. Hamd-oe (حَمْدُ) - Eer/Glorie/Dank - onvertaalbaar door de vele nuances. li (لِـ) - voorzetsel - Voor/Aan/Behorende tot. Daarvan, hoe stuur je een mail naar meerdere personen? Vanuit een e-mailprogramma kan je een e-mail versturen naar meerdere ontvangers. Dit doe je door de verschillende e-mailadressen in te vullen in het veld 'Aan'. De e-mail wordt dan verstuurd naar alle ingevulde adressen.

Bovendien, hoeveel mensen in bcc outlook?

De "bcc" optie in Microsoft Outlook geeft je de mogelijkheid om een e-mail te verzenden naar meerdere ontvangers zonder dat de ontvangers weten wie de andere ontvangers zijn. Er is geen beperking op het aantal ontvangers dat je in de "bcc" optie kunt opgeven.

Door Osrock Oniel

Vergelijkbare artikelen

Hoe Mailbom versturen? :: Wie kan BCC zien?
Handige links