Huis > W > Wat Betekent Cd Op Een Nummerplaat?

Wat betekent CD op een nummerplaat?

Kentekens met de lettercombinatie 'CD' zijn voorbehouden aan buitenlandse diplomaten en leden van internationale organisaties. CD staat in dit geval ook voor 'Corps Diplomatique'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wie rijdt met CD nummerplaat?

De auto van een parlementslid is bijvoorbeeld te herkennen aan een nummerplaat die bestaat uit de letter P en een cijfer, terwijl bij diplomaten het kenteken met de letters CD begint. De directie Wegverkeer reikt voor elk ingeschreven voertuig één nummerplaat uit aan de aanvrager van de inschrijving. Wat dit betreft, hoe herken je een diplomaat auto? Een kenteken met daarop de afkorting CD is een kenteken dat is voorbehouden aan diplomatenauto's. CD staat voor "Corps Diplomatique". Een diplomaat, de eigenaar van een diplomatenauto, is een ambtenaar die in buitenlandse dienst voor het betreffende land werkzaam is. Zo iemand heeft een diplomatenstatus.

Welk land is CD kenteken?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de interpretatie van de letters "CD". Sommigen interpreteren het als "Compact Disc" en concluderen dat de nummerplaat uit de Verenigde Staten komt, omdat daar de compact disc is uitgevonden. Anderen interpreteren de letters als "Canadian Dollars" en concluderen dat de nummerplaat uit Canada komt. Heeft een nummerbord met CD erop? Een CD-plaat is een kentekenplaat met de letters "CD" erop. De CD staat voor "Commercial Driver." Een CD-plaat is verplicht voor elk voertuig dat voor commerciële doeleinden wordt gebruikt, zoals een bestelwagen of een taxi.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat is een diplomaat persoon?

Diplomaten zijn ambtenaren die relaties met andere landen onderhouden, voornamelijk door te onderhandelen en daarbij belangen van degene die zij vertegenwoordigen te verdedigen. Er zijn verschillende soorten diplomaten. De bekendste en ook hoogste diplomaat van een land is een ambassadeur. Je kunt ook vragen kan iedereen diplomaat worden? Om diplomaat te kunnen worden dient men eerst voor het diplomatiek examen te slagen. Voordat men zo'n examen kan zitten is er een selectieprocedure, waarbij gekeken wordt naar een academische achtergrond (HBO/WO Bachelor afgerond) en talenkennis alsmede sociale vaardigheden.

Wie rijdt er met nummerplaat 1?

Als je je ooit hebt afgevraagd wie er met de nummerplaat “1” rondrijdt; het is niemand minder dan koning zelf. Hoe kan ik een nummerplaat opzoeken? In order to look up a license plate, you will need to contact the Department of Motor Vehicles in the state where the license plate was issued. You will need to provide the license plate number and the state in which it was issued. The DMV will then be able to provide you with information on the owner of the vehicle.

Dienovereenkomstig, wat betekent corps diplomatique?

Corps diplomatique betekent letterlijk diplomatiek corps en verwijst naar de diplomatieke vertegenwoordiging van een staat in een andere staat. Het corps diplomatique wordt geleid door een ambassadeur en bestaat uit onder andere diplomaten, consuls en attachés. Deze vertegenwoordigers hebben de taak om de betrekkingen tussen de twee landen te bevorderen en te onderhouden.

Door Follmer Dupuis

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je aan een diplomatiek paspoort? :: Kun je een dvd speler aansluiten op je laptop?
Handige links