Huis > W > Wat Betekent Net :: Err_Cert_Date_Invalid?

Wat betekent net :: Err_cert_date_invalid?

De fout NET::ERR_CERT_DATE_INVALID wordt vaak beschreven als 'your connection is not private', oftewel 'je netwerkverbinding is niet privé', aangezien dit in de melding staat die je te zien krijgt bij deze fout.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is een Certificaatfout?

Een certificaatfout is een probleem met een certificaat of het gebruik door de server van het certificaat. Internet Explorer helpt u uw informatie beter te beveiligen door te waarschuwen als zich een certificaatfout voordoet. Men kan zich ook afvragen: waarom krijg ik de melding je verbinding is niet prive? Als je browser het SSL-certificaat van een bepaalde website niet kan valideren, kan er geen beveiligde verbinding tot stand worden gebracht. De meeste browsers zorgen er dan voor dat je dergelijke sites niet kunt bezoeken en tonen de foutmelding 'Je verbinding is niet privé'.

Hoe los ik een privacy fout op?

Er zijn een paar verschillende manieren om een privacyfout op te lossen, afhankelijk van wat de fout is.
Als de fout is dat uw privacy-instellingen niet correct zijn ingesteld, kunt u uw privacy-instellingen aanpassen door naar het tabblad privacy te gaan in uw accountinstellingen. Van daaruit kunt u aanpassen wie uw berichten, uw profielinformatie en uw locatie kan zien.
Als de fout is dat je ongewenste berichten of verzoeken ontvangt, kun je de persoon die ze verstuurt blokkeren of rapporteren. Om iemand te blokkeren, ga je naar zijn profiel en klik je op de knop "Blokkeren". Om iemand te rapporteren, klikt u op de knop "Rapporteren" op zijn profiel of in het bericht zelf.
Als de fout is dat u geen meldingen over berichten of verzoeken ontvangt, kunt u uw meldingsinstellingen controleren om er zeker van te zijn dat ze zijn ingeschakeld. Ga hiervoor naar het tabblad Meldingen in uw accountinstellingen. Daar kunt u kiezen welke meldingen u wilt ontvangen en hoe u ze wilt ontvangen (bijv. e-mail, pushmelding, tekst). Wat betekent net :: Err_cert_authority_invalid? "Net::Err_cert_authority_invalid" betekent dat de certificaatautoriteit die het SSL-certificaat van de website heeft uitgegeven, niet wordt herkend door uw browser. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, maar meestal is het omdat de certificaatautoriteit nieuw of niet bekend is.
Als u deze foutmelding krijgt, is het meestal veilig om door te gaan naar de website, maar u kunt wel controleren of de website legitiem is en geen phishing-site.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

En nog een vraag, wat is net :: err_cert_common_name_invalid?

De meest voorkomende oorzaak van de foutmelding NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID is dat het domein van je site niet overeenkomt met de “common name” zoals je die vindt in je SSL certificaat. De eerste oplossing die je dus wil proberen is het bekijken van het certificaat om te bepalen of het verkeerd is geconfigureerd. Trouwens, wat is ssl? SSL staat voor Secure Sockets Layer. In het kort is het de standaard technologie om een internetverbinding veilig te houden en (gevoelige) data te beschermen tussen twee systemen, om zo te voorkomen dat criminelen of andere kwaadwillenden deze informatie kunnen lezen of aanpassen.

Mensen vragen ook: hoe verleng je een ssl certificaat?

Hoe kan ik een SSL certificaat verlengen? Om een certificaat te verlengen log je in op je account via het Control Panel. Hier vind je een overzicht van jouw certificaten en kun je een certificaat verlengen. Je ontvangt je nieuwe certificaat per e-mail, ook kun je het certificaat downloaden in het Control Panel. Wat dit betreft, hoe ca certificaat selecteren? Om een certificaat te kiezen, moet je eerst weten wat voor soort certificaat je nodig hebt. Als je een website wilt maken, heb je bijvoorbeeld een SSL-certificaat nodig. Je kunt een gratis SSL-certificaat krijgen bij Let's Encrypt, maar je kunt ook een betalend certificaat kopen bij een bedrijf als Comodo. Als je een e-mailaccount wilt maken, heb je een e-mailcertificaat nodig. Je kunt een gratis e-mailcertificaat krijgen bij StartSSL, maar je kunt ook een betalend certificaat kopen bij een bedrijf als Comodo.

Daarvan, is mijn verbinding prive?

Ja, je verbinding is privé. Als je een VPN gebruikt, is je internetverbinding versleuteld en kan niemand je online activiteiten volgen.

Door Howlond

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent This Connection is not private? :: Hoe maak je een absolute Celverwijzing?
Handige links