Huis > W > Wat Is Een Extensie In Chrome?

Wat is een extensie in Chrome?

Een extensie is een uitbreiding van de browser. Hij voegt een extra optie toe. Google bouwt de basis van Chrome, maar staat toe dat andere ontwikkelaars er dingen aan toevoegen die voor veel mensen nuttig zijn. Google stopt deze extra's niet automatisch in de browser; de gebruiker doet dat zelf via extensies.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een snelkoppeling van een website Google Chrome?

U kunt een webpagina aan uw plank toevoegen door meer hulpprogramma's te selecteren. Selecteer in de hoek van uw scherm Launcher, klik met de rechtermuisknop op het gewenste snelkoppelingspictogram in een lijst met apps en selecteer plakken.

Wat is extensie medisch?

extensie - Zelfstandignaamwoord 1. (medisch) het strekken van ledematen, strekking ♢ Het tegenovergestelde van extensie is flexie ("buiging") 2. Hoe kom ik in instellingen? 'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.

Trouwens, kan ik zomaar van browser veranderen?

Het antwoord op uw vraag is "ja", u kunt zeker van browser veranderen! In feite wordt het veranderen van browser vaak aanbevolen als een stap om problemen op te lossen. Dus als u problemen ondervindt met uw huidige browser, of gewoon iets nieuws wilt proberen, kunt u gerust een andere browser proberen. Enkele van de populairste browsers zijn Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Safari. Wat dit betreft, wat betekent extensie? In computerprogrammering is een uitbreiding een stuk code dat functionaliteit toevoegt aan een bestaand programma. De meeste uitbreidingen zijn geschreven in dezelfde programmeertaal als het programma dat ze uitbreiden, maar sommige zijn geschreven in een andere taal. Uitbreidingen kunnen aan een programma worden toegevoegd tijdens het compileren of tijdens het uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je de kleur van Google Chrome?

Klik op Klaar als u de kleur van de browser in de chrome browser wilt veranderen.

Men kan zich ook afvragen: wat voor extensies zijn er?

We geven je graag een korte uitleg van de populairste landelijke en algemene domeinextensies.

  • . nl domeinnaam. De .
  • . be domeinnaam. De .
  • .com domeinnaam. De .com extensie is afgeleid van het woord commercieel (commercial).
  • . eu domeinnaam.
  • . net domeinnaam.
  • . org domeinnaam.
  • . info domeinnaam.
  • . biz domeinnaam.
Dus, hoe maak je een extensie? Als je een app of extensie wilt toevoegen aan de Chrome Web Store, maak je een zip-bestand van de map met de bestanden. Publiceer deze vervolgens in de Chrome Web Store.

Wat is veilig browsen?

Een veilige browser is een webbrowser met extra veiligheidsmaatregelen om onbevoegde toegang door derden te voorkomen terwijl u aan het surfen bent. Deze browsers hebben een witte lijst met geautoriseerde programma's en activiteiten en voorkomen dat ongeoorloofde functies worden uitgevoerd. En nog een vraag, wat is edge extensies? Edge extensions zijn kleine stukjes code die je toevoegt aan de rand van een pagina. Deze code zorgt ervoor dat de pagina zichzelf bijwerkt wanneer er iets verandert in de code of in het ontwerp. Edge extensions kunnen ook automatisch andere pagina's bijwerken, zodat je niet elke pagina handmatig hoeft bij te werken.

Trouwens, wat is een safari extensie?

Een safari-extensie is een piece of software die extra functies toevoegt aan de Safari-webbrowser, zoals een ad-blocker of een tool om webpagina's te downloaden.

Door Rozanne

Vergelijkbare artikelen

Waar zijn de favorieten in Google Chrome? :: Wat kost Chrome OS?
Handige links