Huis > H > Hoe Schakel Ik De Lastpass Browserextensie In?

Hoe schakel ik de LastPass browserextensie in?

Hoe schakel ik de LastPass-browserextensie in?

  1. Ga naar Tools > Internetopties > Geavanceerd en kies onder het gedeelte "Browsen" de optie Browseruitbreidingen van derden inschakelen. Klik daarna op Toepassen > OK.
  2. Ga naar Tools > Invoegtoepassingen beheren > LastPass-knoppenbalk > Inschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe schakel ik tussen 2 simkaarten?

Open de lade aan de bovenkant van je telefoon en leg je simkaart aan de onderkant en je simkaart aan de bovenkant.

Daarvan, hoe stel ik browserextensie in?

Selecteer Instellingen op de pagina Veilig browsen en bankieren. Ga op de pagina Veilig browsen naar Browser-extensies. Afhankelijk van de webbrowser die u gebruikt, doet u het volgende: Als u Firefox gebruikt, selecteert u eerst Firefox-extensie installeren onder Browserextensies en selecteer vervolgens Toevoegen. Waar vind ik de extensies? Controleer dat als volgt:

  1. Klik rechtsboven in de browser op de drie puntjes.
  2. Klik op Meer hulpprogramma's.
  3. Klik op Extensies.
  4. Een overzicht van geïnstalleerde extensies opent. Onder de naam en een korte beschrijving staat de link 'Details'. Staat daarnaast de link 'Opties'?

Dit in overweging nemend, hoe configureer je chrome?

De webbrowser chrome kan op een aantal manieren worden geconfigureerd. Het eerste dat u moet overwegen is welke versie van chrome u gebruikt. De laatste stabiele versie is altijd de aanbevolen versie om te gebruiken. Zodra u hebt vastgesteld welke versie u gebruikt, kunt u chrome configureren door naar het instellingenmenu te gaan.
In het instellingenmenu kunt u een aantal opties wijzigen, waaronder de standaardzoekmachine, de startpagina, de nieuwe tabbladpagina en het al dan niet inschakelen van extensies. U kunt ook privacy- en beveiligingsinstellingen wijzigen, zoals het al dan niet versturen van gebruiksstatistieken naar Google.
Het is ook mogelijk om chrome te configureren met behulp van opdrachtregelvlaggen. Voor een volledige lijst met vlaggen typt u "chrome://flags" in de adresbalk. Enkele veelgebruikte vlaggen om chrome te configureren zijn "--disable-plugins" om alle plugins uit te schakelen, "--incognito" om de browser in incognito modus te starten, en "--proxy-server" om een proxy server in te stellen. Is LastPass een browserextensie? LastPass is een wachtwoordbeheerprogramma dat kan worden gebruikt als een browserextensie of als een zelfstandige toepassing. LastPass kan worden gebruikt om wachtwoorden op te slaan, nieuwe wachtwoorden te genereren en wachtwoordvelden op websites automatisch in te vullen. LastPass kan worden geïnstalleerd als een browserextensie op Chrome, Firefox, Safari, Edge en Opera. LastPass kan ook worden geïnstalleerd op iOS- en Android-toestellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe schakel je Ontwikkelaarsopties in op Samsung?

Ga naar de instellingen om ontwikkelaar opties in te schakelen.

Trouwens, hoe werkt lastpass?

Inloggen in LastPass

  1. Klik rechts van de adresbalk op de LastPass-knop. (deze kan een andere kleur hebben).
  2. Vul het door u opgegeven mailadres en uw wachtwoord van LastPass in.
  3. Controleer of het wachtwoord van LastPass wordt onthouden. LastPass noemt dit het 'hoofdwachtwoord'.
  4. Klik op Aanmelden.
Men kan zich ook afvragen: waarom browser extensie inschakelen? Browserextensies voegen extra handige functies toe die door jou gebruikt kunnen worden om verscheidene redenen. Een extensie levert bijvoorbeeld een betere service voor iets dat je al gebruikt, zoals een extensie die je toestaat om complete websites op te slaan in een kladblok.

Dienovereenkomstig, wat is browserextensie instellen?

Een browserextensie is een programma dat je kunt downloaden en toevoegen aan je browser. Elke extensie heeft een specifieke functie en is bedoeld om een specifieke taak uit te voeren die de browser niet uit zichzelf kan doen. Sommige extensies blokkeren bijvoorbeeld bepaalde advertenties. En nog een vraag, wat betekent extensie? In het algemeen betekent extensie het proces van het aanbrengen van een toevoeging aan iets dat al bestaat. In de computerwereld wordt extensie gebruikt om een bestandstype of een functie van een bestaand programma aan te geven.

Mensen vragen ook: waar staan extensies in chrome?

De extensies in Google Chrome zitten in het menu 'Extensies' dat je vindt door rechtsboven in het Chrome-venster op het tandwielicoontje te klikken.

Door Salangi Calligan

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijderen je een snelle link Google? :: Wat betekent PDF ongeldig?
Handige links