Huis > H > Hoe Schakel Je Live Ondertiteling?

Hoe schakel je live ondertiteling?

Instellingen voor Live ondertiteling wijzigen

  1. Open Instellingen. op je apparaat.
  2. Tik op Geluid. Live ondertiteling.
  3. Onder Instellingen kun je de volgende instellingen vinden of wijzigen: 'Live ondertiteling' aan- of uitzetten. Grof taalgebruik verbergen of weergeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Xbox Live Gold gratis?

Als je online een free-to-play game wilt spelen, hoef je geen abonnement meer te nemen op Xbox Live Gold. In totaal zijn er vijftig games inbegrepen, waarvoor je geen abonnementsgeld meer hoeft te betalen.

En nog een vraag, waarom geen ondertiteling bij kijk?

Bij on demand-items van KIJK kan dit, afhankelijk van het device, ook uitgeschakeld worden. Via de website, in de NLZIET-app voor iOS/Android en smart tv's en Android TV kun je de ondertiteling ook inschakelen voor Nederlandstalige NPO-programma's (VOD). Voor andere apparaten en live tv is dit (nog) niet mogelijk. Hoe zet ik automatische ondertiteling uit? Standaard aan- of uitzetten

  1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Ondertiteling.
  4. Tik op Ondertiteling weergeven om altijd ondertiteling te laten zien als die beschikbaar is.

Waar zit ondertiteling?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar ondertitels te vinden zijn. Eén plaats is op websites die afleveringen van televisieprogramma's of films aanbieden. Een andere plaats is het gebruik van een mediaspeler, zoals VLC Media Player, waarmee gebruikers ondertitels kunnen downloaden voor de media die ze afspelen. Ten slotte worden sommige dvd's en Blu-rays geleverd met ondertitelbestanden die bij de film of show kunnen worden gebruikt. Hoe zet je Teletekst 888 uit? Er zijn een paar manieren om Teletekst 888 uit te schakelen. Eén manier is om naar het hoofdmenu te gaan en de optie "Instellingen" te selecteren. Van daaruit kunt u de optie "Display" selecteren en vervolgens de optie "Teletekst" uitschakelen. Een andere manier om Teletekst 888 uit te schakelen is door simpelweg op de knop "Menu" op uw afstandsbediening te drukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

En nog een vraag, hoe werkt live ondertiteling?

De ondertiteling van live-uitzendingen werkt via spraakherkenning. Dat houdt in dat de ondertitelaar meeluistert met wat wordt gezegd, waarna hij die gesproken dialoog opnieuw inspreekt. Via een spraakherkenner wordt die ingesproken dialoog dan omgezet in tekst. Trouwens, hoe kan ik ondertiteling op tv? Inschakelen van de ondertiteling gaat als volgt:

  • Start een Nederlandstalig programma op de tv.
  • Druk op de Teletekstknop op de afstandsbediening. Het symbool op deze knop is afhankelijk van de tv-aanbieder.
  • Toets paginanummer 888 met de cijfertoetsen die u normaal gebruikt om naar een zender te gaan.

Hoe zet je ondertiteling uit op tv?

Aan- en uitzetten gesproken ondertiteling

Gesproken ondertiteling kun je aan- en uitzetten door met de afstandsbediening het menu van de tv-ontvanger te openen. Er zal in het configuratiemenu een optie 'taalinstellingen' aanwezig zijn, waar de gesproken ondertiteling aan- en uitgezet kan worden.
Dienovereenkomstig, hoe krijg je ondertiteling bij ziggo on demand? Ziggo on demand biedt de mogelijkheid om ondertiteling bij een aantal films en tv-series te gebruiken. Om ondertiteling te kunnen gebruiken, moet je de ondertiteling aanvinken in de instellingen van Ziggo on demand.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik ondertiteling bij uitzending gemist?

Subtitles op een uitzending die je hebt gemist krijgen, is helaas niet mogelijk. Dit komt omdat de ondertiteling meestal live wordt aangeleverd door een externe partij en niet wordt opgeslagen door de uitzendende partij.

Door Sheryle Kawamura

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je de ondertiteling aan bij Netflix? :: Hoe zet je Teletekst 888 uit?
Handige links