Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Video's Bekijken?

Waarom kan ik geen video's bekijken?

Ik kan geen video in een app bekijken

Ga naar 'Mijn apps en games' en kijk of er een update klaarstaat voor de app onder het kopje 'Updates'; Werk het programma bij door op 'Updaten' te drukken; Start de app na het bijwerken opnieuw op en probeer het nog een keertje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik sommige video's niet afspelen?

Je internetnetwerk kan mogelijk problemen veroorzaken met de video of game. Schakel je Android-telefoon of -tablet uit. Koppel je modem los. Als je draadloze router een afzonderlijk apparaat is, koppel je deze ook los. Waarom speelt mijn iPhone geen filmpjes meer af? Deel 1: Waarom iPhone geen video's afspeelt

Videoformaten zijn niet beschikbaar voor de iPhone. Het is bekend dat Apple een uniek besturingssysteem voor iOS-apparaten heeft uitgebracht om de beveiliging te verbeteren. De iPhone kan alleen videobestanden afspelen in M4V, MP4 en MOV en gecomprimeerd in H. 264 of MPEG-4.

Bovendien, kan geen video afspelen nos?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen video's kunt afspelen op uw computer. Eén reden kan zijn dat u niet de juiste codec hebt geïnstalleerd voor het videobestand dat u probeert af te spelen. Een andere reden kan zijn dat de grafische drivers van uw computer verouderd zijn. Tot slot kan het zijn dat de processor van uw computer niet krachtig genoeg is om het videobestand in real-time te decoderen en af te spelen. Daarvan, kan geen filmpjes bekijken op whatsapp? Er kunnen een aantal redenen zijn waarom video's niet kunnen worden bekeken op WhatsApp. Eén reden kan zijn dat de telefoon geen sterke internetverbinding heeft om de video te streamen. Een andere reden kan zijn dat het videobestand zelf corrupt is of niet compatibel is met de telefoon. Een andere mogelijkheid is dat de WhatsApp-app zelf niet up-to-date is en moet worden bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom kan ik geen video's bekijken op Facebook?

Start je mobiele apparaat opnieuw op. Zorg ervoor dat je op je mobiele apparaat de meest recente versie van het besturingssysteem gebruikt. Controleer je internetverbinding: Als je internetverbinding langzaam is, kun je opnieuw verbinding maken met je Wi-Fi-netwerk of verbinding maken met een ander netwerk. Waarom kan ik geen filmpjes versturen via WhatsApp? Naast de bestandsgrootte is een ontoereikende internetverbinding de meest voorkomende reden waarom WhatsApp geen video's kan versturen. Meld u aan bij een WLAN-netwerk of verander van locatie om te controleren of de verbinding voldoende is.

En nog een vraag, hoe kan ik video afspelen?

Een bestand openen kan na het downloaden via VLC media player. Zoek het audio- of videobestand in VLC op via Media > Bestand (Windows) of Bestand > Bestand openen (Mac). Klik het vervolgens aan om in VLC af te spelen. Hoe video versneld afspelen Windows? Om de weergavesnelheid van video's in Windows te verhogen, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de Start-knop en selecteer 'Configuratiescherm'.
2. Selecteer 'Systeem' en klik vervolgens op 'Geavanceerde systeeminstellingen'.
3. Klik in het venster 'Systeeminstellingen' op het tabblad 'Geavanceerd'.
4. Klik onder 'Prestaties' op de knop 'Instellingen'.
5. Selecteer in het venster 'Prestatiesinstellingen' het tabblad 'Geavanceerd'.
6. Klik onder 'Virtual Memory' op de knop 'Change'.
7. Zorg ervoor dat het vakje 'Automatisch' is ingeschakeld.
8. Klik op de knop 'OK' om de wijzigingen op te slaan.

Kan video niet laden iPhone?

Video's op je iPhone laden kan op verschillende manieren mislukken. Soms is het probleem simpel op te lossen, maar soms ook niet.
Als je video's wilt downloaden vanaf een website, moet je ervoor zorgen dat je de juiste web adres hebt. Soms is het adres van de website verkeerd of verouderd. Als je het adres van de website niet kunt vinden, kun je altijd een zoekmachine gebruiken.
Als je video's wilt downloaden vanuit een app, moet je ervoor zorgen dat de app up-to-date is. Soms is een app verouderd en kan deze niet meer goed werken. Als je de app bijwerken wilt, moet je naar de App Store gaan en de app opnieuw downloaden.
Als je video's wilt downloaden vanuit iTunes, moet je ervoor zorgen dat iTunes up-to-date is. Soms is iTunes verouderd en kan deze niet meer goed werken. Als je iTunes wilt bijwerken, moet je naar de App Store gaan en iTunes opnieuw downloaden.
Als je video's wilt downloaden vanaf een andere bron, moet je ervoor zorgen dat je de juiste video-instellingen hebt. Soms zijn de video-instellingen verkeerd of verouderd. Als je de video-instellingen niet kunt vinden, kun je altijd een zoekmachine g

Door Erving

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je een video op je iPhone? :: Waar vind ik het klembord op mijn Chromebook?
Handige links