Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Chromebook Traag Is?

Wat moet je doen als je Chromebook traag is?

Systeemproblemen

  1. Zet je Chromebook uit en weer aan.
  2. Sluit alle apps en browservensters.
  3. Als een specifiek tabblad in de browser ervoor zorgt dat de Chromebook crasht of vastloopt, vernieuw je de pagina: Ctrl + Shift + r.
  4. Als je onlangs nieuwe apps of extensies hebt geïnstalleerd, verwijder je ze.
  5. Reset je Chromebook.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Waarom loopt Google Chrome steeds vast?

Er kan iets mis zijn met je Chrome-profiel waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Verwijder Chrome en zorg ervoor dat je het selectievakje voor het verwijderen van de browsegegevens aanvinkt. Installeer Chrome vervolgens opnieuw. Verwijder extensies en installeer ze opnieuw. Waarom gebruikt Google Chrome zoveel geheugen? Chrome OS kan behoorlijk wat werkgeheugen slurpen, terwijl Chromebooks vaak niet zoveel hebben. Dat komt meestal doordat gebruikers allerlei handige extra extensies installeren. Deze draaien op de achtergrond en slurpen zonder dat je het merkt al het geheugen op.

Dus, hoe moet je chrome updaten?

U kunt Google Chrome op verschillende manieren bijwerken. De eerste manier is om naar het menu "Meer" rechtsboven in het browservenster te gaan en "Google Chrome bijwerken" te selecteren. Als u deze optie niet ziet, betekent dit dat u al op de nieuwste versie zit.
De tweede manier om de browser bij te werken is door de nieuwste versie te downloaden van de Google Chrome website en deze over uw huidige installatie te installeren. Hoe kun je je Chromebook resetten? Er zijn een paar verschillende manieren om uw Chromebook te resetten:
1. Powerwash: Hiermee zet u uw Chromebook terug naar de fabrieksinstellingen. Ga hiervoor naar "Instellingen" en klik vervolgens op "Geavanceerde instellingen weergeven". Onder het gedeelte "Powerwash" klikt u op "Opnieuw opstarten".
2. Afmelden: Hiermee wordt u afgemeld bij uw Chromebook en teruggezet naar hoe het was toen u het voor het eerst aanzette. Ga hiervoor naar "Instellingen" en klik vervolgens op "Geavanceerde instellingen weergeven". Klik onder het gedeelte "Persoonlijk" op "Afmelden".
3. Stel uw Chrome-profiel opnieuw in: Hiermee reset u uw Chrome-profiel, wat bepaalde problemen kan verhelpen. Ga hiervoor naar "Instellingen" en klik vervolgens op "Geavanceerde instellingen weergeven." Onder het gedeelte "Persoonlijk" klikt u op "Uw Chrome-profiel resetten."
4. Harde reset: Hiermee wordt uw Chromebook volledig gereset, inclusief het besturingssysteem. Schakel hiervoor uw Chromebook uit en houd vervolgens de toetsen Esc + Refresh ingedrukt. Schakel uw Chromebook in terwijl u deze toetsen ingedrukt houdt en laat de toetsen los wanneer u het herstelscherm ziet.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Men kan zich ook afvragen: waarom is chrome zo traag?

Dit zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van langzame webbrowsers of langzaam opstartende webbrowsers: Opgestapelde tijdelijke internetbestanden. Malware-infectie. Ongewenste browserinvoegtoepassingen of -extensies. Wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt Chromebook? Problemen met het touchscreen oplossen

  1. Veeg stof en andere vuildeeltjes van het touchscreen.
  2. Reset je Chromebook-hardware.
  3. Reset je Chromebook naar de fabrieksinstellingen.

Wat betekend wachten op cache?

Met deze eenvoudige stappen kunt u voorkomen dat u het probleem met wachten op cache tegenkomt. Dit zal Chrome dwingen om een ​​nieuwe cache voor de websites te schrijven, waardoor alle beschadigde of ontoegankelijke bestanden die er eerder waren, worden verwijderd. Vervolgens, hoe kan het dat google steeds stopt? Volgens mij is het probleem dat u te veel tabs open hebt in uw browser. Google kan soms problemen hebben met het renderen van alle pagina's die u opent. Probeer eens minder tabs tegelijkertijd te openen en kijk of dat helpt.

Dienovereenkomstig, wat te doen als google chrome niet reageert?

Als Google Chrome niet reageert, kan dit verschillende oorzaken hebben. Soms is het probleem tijdelijk en lost het zichzelf op, maar soms moet je wat meer doen om het probleem op te lossen.
Als eerste kun je proberen de pagina te herladen. Soms is het probleem met de pagina waarop je bent, en niet met Chrome zelf. Als herladen niet helpt, probeer dan Chrome opnieuw op te starten. Sluit alle open tabs en vensters, en start Chrome opnieuw op. Als dit nog steeds niet helpt, probeer dan Chrome in een veilige modus te starten. In veilige modus start Chrome op zonder extensies of andere aanpassingen, dus als een van die aanpassingen het probleem veroorzaakte, zou het nu opgelost moeten zijn. Als veilige modus ook niet helpt, is het volgende wat je kunt doen een Chrome-update uitvoeren. Het is mogelijk dat er een bug in een oudere versie van Chrome is, die is opgelost in een recentere versie.
Als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en het probleem nog steeds niet is opgelost, neem dan contact op met het Chrome-ondersteuningsteam.

Door Pollard

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Google weer terug? :: Wat is het verschil tussen Google Chrome en Google?
Handige links