Huis > W > Wat Doet Chromebook Powerwash?

Wat doet Chromebook Powerwash?

Door de fabrieksinstellingen terug te zetten (chromebook resetten), zorg je ervoor dat je Chromebook weer als nieuw is. Bij Chromebooks noemen we dat ook wel een zogenaamde powerwash. Alle gegevens op de harde schijf van je Chromebook worden dan gewist, met inbegrip van alle bestanden in de map Downloads.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Dit in overweging nemend, hoe chromebook opschonen?

Als je Chromebook traag is of nog maar weinig schijfruimte heeft, kun je de volgende oplossingen proberen om ruimte vrij te maken:

  1. Verwijder bestanden die je niet nodig hebt van je Chromebook.
  2. Wis je browsegegevens en downloadgeschiedenis.
  3. Verwijder apps die je niet gebruikt.
Mensen vragen ook: hoe haal je een beheerder van je chromebook af? Een account verwijderen van een Chromebook
  1. Selecteer op het inlogscherm het profiel dat je wilt verwijderen.
  2. Selecteer naast de profielnaam de pijl-omlaag .
  3. Selecteer Gebruiker verwijderen.
  4. Selecteer in het vak dat wordt weergegeven Gebruiker verwijderen.

Wat moet je doen als je Chromebook zwart beeld geeft?

Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw Chromebook u een zwart scherm geeft. Probeer eerst op de verversingsknop (naast de aan/uit-knop) te drukken en kijk of dat het probleem verhelpt. Zo niet, probeer dan de aan/uit-knop een volle minuut ingedrukt te houden en laat hem dan los. Dit zou uw Chromebook moeten resetten. Als geen van beide werkt, moet u mogelijk contact opnemen met de fabrikant van uw Chromebook. Wat gebeurt er als je je Chromebook reset? Wanneer u uw Chromebook reset, worden alle gegevens op het apparaat gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld. Dit omvat alle bestanden, toepassingen en instellingen die u aan de Chromebook hebt toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Vervolgens, waarom valt mijn chromebook steeds uit?

Als je Chromebook crasht of vastloopt: Zet je Chromebook uit en weer aan. Sluit alle apps en browservensters. Als een specifiek tabblad in de browser ervoor zorgt dat de Chromebook crasht of vastloopt, vernieuw je de pagina: Ctrl + Shift + r. Daarvan, hoe kun je je chromebook sneller maken? 7 manieren om uw Chromebook sneller te maken

  1. Sluit ongebruikte browsertabbladen.
  2. Ongebruikte extensies uitschakelen of verwijderen.
  3. Sluit ongebruikte applicaties.
  4. Werk uw apps bij.
  5. Start uw Chromebook opnieuw.
  6. Onnodige apps verwijderen.
  7. Chrome OS bijwerken.

Waarom is mijn Chromebook zo traag?

Het lijkt er op dat de nieuwste update van besturingssysteem Chrome OS ervoor zorgt dat Chromebooks enorm traag worden. Chromebook-gebruikers klagen dat de laptops simpele acties niet meer aankunnen, zoals apps openen en typen. Deze mensen klagen onder andere op Reddit over de problemen. Dit in overweging nemend, hoe browser opschonen? Om de browser op te ruimen, moet je eerst alle openstaande tabbladen sluiten. Vervolgens klik je op het menu-item 'Extra' in de toolbar en selecteer je 'Internetopties'. In het dialoogvenster dat verschijnt, klik je op 'Verwijderen' onder 'Browserschistorie'. Er zal nu een nieuw dialoogvenster verschijnen waarin je kunt selecteren welke soorten bestanden je wilt verwijderen. Vink alle opties aan en klik op 'OK'. Als je klaar bent, klik je op 'Sluiten' in het dialoogvenster 'Internetopties'.

Dit in overweging nemend, waar vind ik de naam van mijn chromebook?

Als je je Chromebook wilt personaliseren, kun je ervoor kiezen om je eigen naam in te stellen. Je kunt dit doen door naar de instellingen te gaan en vervolgens naar de pagina "persoonlijke info" te navigeren. Op deze pagina kun je je eigen naam invoeren.

Door Deonne Wolansky

Vergelijkbare artikelen

Hoe log je uit op een Google-account? :: Kun je foto's opslaan op een Chromebook?
Handige links