Huis > K > Kun Je Met Een Chromebook Op Internet?

Kun je met een Chromebook op internet?

Je gebruikt een Chromebook voor de meest uiteenlopende dingen als internetten en films kijken, maar ook games spelen. Je werkt direct vanuit de Chrome internet browser of installeert Android applicaties uit de Google Play Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

En nog een vraag, wat betekent offline beschikbaar maken?

Engelse term die ook in het Nederlands gebruikelijk is. Hiermee wordt bedoeld dat er geen verbinding met internet is of dat die niet nodig is. Kun je met een Chromebook op word? Op je Chromebook kun je veel Microsoft® Office-bestanden openen, bewerken, downloaden en converteren, zoals Word-, PowerPoint- of Excel-bestanden.

Mensen vragen ook: hoe kan ik offline werken uitschakelen?

Er zijn verschillende manieren om offline werken uit te schakelen in Google Chrome:
1. Voer chrome://flags in de URL-balk in en zoek vervolgens naar "Offline modus inschakelen". Schakel de instelling uit en start Chrome opnieuw op.
2. Zoek in de Chrome-instellingen onder "Geavanceerd" het onderdeel "Netwerk" en klik op "Proxy-instellingen wijzigen". Ga in het dialoogvenster Interneteigenschappen naar het tabblad "Verbindingen" en klik op de knop "LAN-instellingen". Schakel de opties "Instellingen automatisch detecteren" en "Proxyserver voor uw LAN gebruiken" uit en klik vervolgens op "OK" om de wijzigingen op te slaan. Start Chrome opnieuw op.
3. Als u een Chromebook gebruikt, kunt u naar chrome://settings/content gaan en de instelling "Offline toegang toestaan" uitschakelen. Kun je op een Chromebook Office installeren? Nee, u kunt Microsoft Office niet installeren op een Chromebook. Chromebooks zijn ontworpen om Google-apps en -services te gebruiken, wat betekent dat ze niet compatibel zijn met Microsoft Office-producten.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Wat kun je niet met een Chromebook?

Nadelen chromebook:

Niet geschikt voor programma's zoals Microsoft Office. Niet geschikt voor zwaardere software. Meeste apps en toepassingen werken op internet.
Trouwens, waarom kan mijn chromebook niet verbinden met wifi? Verbreek de verbinding met het netwerk en maak opnieuw verbinding. Gebruik je telefoon of een ander apparaat om te checken of je verbinding kunt maken met het netwerk. Als je niet kunt inloggen vanaf een ander apparaat, is er misschien een probleem met het netwerk.

Hoe ga je offline?

Stel telefoon-vrije periodes in

Je hebt je telefoon niet nodig terwijl je een film kijkt, gaat eten met een vriendin of in bad. Zet je telefoon af en toe een uurtje op vliegtuigmodus.
Is offline aan of uit? Niet beschikbaar

Kun je Google Docs offline gebruiken?

Ja, je kunt Google Docs offline gebruiken. Dit kan door het volgen van de onderstaande stappen:
1. Ga naar docs.google.com en log in met je Google-account.
2. Klik op de knop 'Start Offline'.
3. Zorg ervoor dat je computer is verbonden met het internet wanneer je wilt opslaan of wijzigingen wilt synchroniseren.

Door Gavrielle

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt word niet op Chromebook? :: Hoe kan ik Netflix kijken op mijn tablet?
Handige links