Huis > W > Waarom Geen Geluid Bij Chromecast?

Waarom geen geluid bij chromecast?

Stap 1: Zet het volume hoger van de speaker of het apparaat waarop de Chromecast Audio is aangesloten. Stap 2: Probeer een andere 3,5-mm audiokabel als die beschikbaar is en controleer of deze is aangesloten op de juiste 3,5-mm poort van de speaker. Stap 3: Probeer een andere voedingsbron voor de Chromecast Audio.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, kan chromecast op versterker?

De Chromecast Audio kan op elke versterker, receiver of actieve speaker aangesloten worden. Indien je versterker of speaker over een aux (3,5 mm jack) aansluiting beschikt, kun je de bijgeleverde aux kabel gebruiken. Zorg dat je smartphone of tablet voorzien is van de laatste updates. Dienovereenkomstig, wat kan je doen met google chromecast audio? De Chromecast Audio doet hetzelfde als de Chromecast voor je tv, maar dan met je speakers. Je sluit de Chromecast Audio aan op de audioingang van bijvoorbeeld een speakerset. Daarna kun je direct in apps, zoals Spotify, kiezen voor het afspelen op deze speakers.

Welke HDMI kabel voor Chromecast?

De Chromecast heeft een mannelijke HDMI-kabel nodig. De kabel moet in het Chromecast-apparaat passen, dat een vrouwelijke HDMI-ingang heeft. Elke standaard HDMI-kabel zou moeten werken, maar het wordt aanbevolen om een kabel van 6 voet of korter te gebruiken. Dus, kan ziggo go op chromecast? Nee, Ziggo Go kan niet worden gebruikt op Chromecast.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Bovendien, waarom geen geluid bij streamen?

Hoe zet ik het geluid aan? Controleer in de videoplayer of het geluid niet op 'Muted' staat via het geluidsicoontje in de playerbar. Indien het geluid in de videoplayer aan staat, controleer dan onder settings van het device naar welke geluidsbron het geluid wordt gestuurd. Waarom heb ik geen geluid op mijn tv? Controleer of het geluid van de TV is gedempt: druk op de knop MUTE op de afstandsbediening. Controleer of de hoofdtelefoon is aangesloten. Wanneer er geen signaal wordt gedetecteerd, schakelt de TV automatisch het geluid uit. Dit hoort zo en is geen defect.

Waar zit de reset knop op Chromecast?

Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv en de voeding, houd je de knop op de achterkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat geel knipperen. Als het ledlampje wit brandt, laat je de knop los. Daarna wordt de Chromecast gereset.
Wat te doen met oude versterker? Als je oude versterker wilt verkopen, kun je het beste contact opnemen met een bedrijf dat zich bezighoudt met inkoop en verkoop van tweedehands audioapparatuur. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je versterker in goede handen terechtkomt en dat je er een goede prijs voor krijgt.

Wat dit betreft, hoe verbind je een chromecast?

Om een Chromecast te gebruiken, heb je een tv met HDMI-aansluiting nodig. Sluit de Chromecast aan op de HDMI-ingang van je tv. Sluit vervolgens de Micro-USB-kabel aan op de Chromecast en plug de AC-adapter in het stopcontact.

Door Lipfert

Vergelijkbare artikelen

Kun je een iPad aansluiten op een beamer? :: Hoe sluit je een Chromecast Audio aan?
Handige links