Huis > W > Wat Is Audio Casten?

Wat is audio casten?

Cast al je favoriete muziek, playlists, podcasts en meer vanaf je Android-telefoon of -tablet naar je speakers. Beluister je audio precies zoals op je mobiele apparaat, maar dan via je hoogwaardige speakers zodat je het geluid in de hele kamer of het hele huis kunt horen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het beste audio bestand?

De twee populairste formaten voor audio zijn FLAC en ALAC. De bestanden hebben gewoonlijk een bemonsteringsfrequentie van 24bit/96kHz of 24bit/192kHz.

En nog een vraag, waarom werkt soundbar niet met netflix?

Heb je alleen geen geluid wanneer je via Netflix streamt? Om dit probleem te verhelpen, open je de geluidsinstellingen van Netflix en wijzig je de audio-indeling naar Stereo in plaats van Dolby Digital Plus. Dolby Digital Plus wordt namelijk niet ondersteund door de Beam of Playbar. Kan je Chromecast verbinden met hotspot? Chromecast met Google TV BESTE KEUZE

  • Plug de Chromecast in een scherm (en eventueel in het stopcontact).
  • Zet op je tweede telefoon de wifi uit en de hotspot aan.
  • Koppel nu je eerste smartphone (of tablet of laptop) met de hotspot van je tweede telefoon.

Heb je internet nodig voor een Chromecast?

Een Chromecast is een apparaat dat wordt aangesloten op de HDMI-poort van uw tv. Het maakt gebruik van Wi-Fi om verbinding te maken met het internet en inhoud te streamen van online bronnen zoals Netflix en YouTube. Je kunt ook vragen hoe verbind ik mijn iphone met chromecast? Aangenomen dat u een stap-voor-stap handleiding wilt over hoe u uw iPhone op een Chromecast kunt aansluiten:
1. Zorg ervoor dat uw iPhone en Chromecast verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
2. Open de app waarvan je wilt casten op je iPhone.
3. Tik op het cast-pictogram.
4. Selecteer uw Chromecast in de lijst met beschikbare apparaten.
5. Zodra uw Chromecast is verbonden, wordt het cast-pictogram blauw.
6. U kunt nu beginnen met het casten van inhoud van uw iPhone naar uw Chromecast.

Gerelateerde artikelen

Hoe casten met iPad?

U kunt de juiste Chromecast-app op uw telefoon gebruiken. Het Cast icoon is te zien in de hoek. Het is tijd om erop te tikken. U kunt aangeven welk apparaat u wilt gebruiken.

Je kunt ook vragen waar kan ik een chromecast kopen?

Je kunt natuurlijk online bij bol.com of Coolblue een Chromecast kopen maar ook bij fysieke winkels zoals de Mediamarkt, BCC en Expert. Vervolgens, hoe krijg je geluid terug op tv? Geen of slecht geluid Interactieve TV

  1. Druk op de 'Menu' toets, navigeer naar 'Instellingen' en druk op 'OK'
  2. Navigeer naar 'Geluid instellingen' en druk op 'OK'
  3. Kies boven in het scherm of je de 'HDMI-uitgang' of 'OPTICAL-uitgang' wilt instellen.
  4. Stel de geluidsprioriteit optie in op 'Stereo'

Dienovereenkomstig, waarom geen geluid op tv via hdmi?

Er is geen geluid wanneer het apparaat via een HDMI-naar-HDMI-verbinding wordt aangesloten op het extra apparaat (DVD, STB, PC) Controleer of de HDMI-naar-HDMI-kabel goed is aangesloten. Controleer of het geluid van het apparaat niet is uitgeschakeld. Controleer de televisie: is het geluidsvolume hoog genoeg? Hoe krijg je geluid op tv? Om geluid te krijgen op je tv moet je eerst je tv aanzetten. Vervolgens moet je de juiste ingang selecteren op je tv. Als je bijvoorbeeld een dvd-speler wilt aansluiten, moet je de ingang voor HDMI selecteren. Als je geluid wilt opnemen van de tv zelf, moet je de ingang voor de lijn-uit selecteren.

Hoe Spotify streamen naar versterker?

Om Spotify naar je versterker te streamen, heb je eerst een Spotify Connect-compatibel apparaat nodig. Vervolgens kun je de Spotify-app op je telefoon, tablet of computer gebruiken om naar je apparaat te zoeken en er verbinding mee te maken. Zodra je apparaat is gekoppeld, kun je de Spotify-app gebruiken om muziek af te spelen op je versterker.

Door Gerardo Dutra

Vergelijkbare artikelen

Waar is Chromecast in de aanbieding? :: Hoe kan ik van telefoon naar tv streamen?
Handige links