Huis > W > Welke Kabels Voor Audio?

Welke kabels voor audio?

De verbinding tussen bijvoorbeeld een apparaat en een luidspreker of hoofdtelefoon komt tot stand middels een audio kabel. Vaak wordt deze verbinding gemaakt met behulp van een analoge kabel zoals een 3,5 mm jack of via tulpstekkers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is een analoge audio uitgang?

De AUX-aansluiting

Dit is simpelweg een audio-ingang waar je afspeelapparatuur op kunt aansluiten. Dit kan het oude cassettedeck zijn – om die cassettebandjes van vroeger nog eens op af te spelen, maar ook een eigentijdser apparaat als een MP3-player of smartphone.
Daarvan, wat kun je op de line in aansluiten? Een lijningang of line-in is een asymmetrische ingang die op de meeste audio-versterkers en geluidskaarten aanwezig is. De voorvoegsels lijn- en line duiden op de "lijnniveau-standaard" die de impedantie en het signaalniveau van degelijke verbindingen vastlegt.

Wat kun je met een AUX aansluiting?

Een AUX-aansluiting is een 3,5 mm ingang waarmee externe audiobronnen op een apparaat kunnen worden aangesloten. Dit kan worden gebruikt om een telefoon, MP3-speler of andere audiobron aan te sluiten op een autoradio, luidsprekersysteem of thuisbioscoopsysteem. Welk kabeltje? Het meest voorkomende type kabel is twisted pair kabel, die bestaat uit twee koperdraden die om elkaar heen gedraaid zijn. De wendingen helpen eventuele storingen te elimineren.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is de beste speaker kabel?

De meeste luidsprekerkabels zijn van koper omdat het een zeer goede geleider van elektriciteit is. Zo kan de luidspreker zijn volle vermogen uitoefenen en de beste geluidskwaliteit hebben. Wat betekent audio uitgang? audio-uitgang zelfst. nw.

nw. audio-uitvoer zelfst. nw. geluidsuitgang zelfst.

Wat is een pre out uitgang?

Versterkers | Geïntegreerde versterkers

Sommige apparaten hebben een pre-out en some ook een main-in. Met de pre-out kan een andere eindverterker, een hoofdtelefoonversterker of een subwoofer worden aangestuurd. De sterkte van het signaal van de pre-out 'loopt mee' met de volumeregelaar.
Is AUX een in of uitgang? AUX is een uitgang.

Wat is AUX op een versterker?

AUX is een aansluiting op een versterker waarmee externe audioapparaten, zoals een MP3-speler of een cd-speler, kunnen worden aangesloten. De audio-uitgang van het externe apparaat wordt dan doorgegeven door de versterker naar de luidsprekers.

Door Sterner

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit ik een AUX kabel aan? :: Waar kan ik gratis luisterboeken downloaden?
Handige links