Huis > H > Hoe Ziet Chromecast Icoon Eruit?

Hoe ziet Chromecast icoon eruit?

De knop voor het casten

Het icoon voor Chromecast herken je aan het vakje met daarin drie streepjes aan de linkerkant. Die streepjes staan links onderin. Het icoon doet denken aan een televisiescherm met wifi-streepjes. Mocht je dus niet weten waar je naar zoekt, dan heb je daar nu een beter beeld bij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom ziet niet iedereen mijn berichten op Facebook?

Waarom ziet niet iedereen mijn updates? Niet iedereen zit te wachten op alle posts uit zijn netwerk, aldus Facebook. Om de gebruiker te beschermen, is er een systeem opgezet dat alle posts filtert van vrienden en bedrijven die je volgt.

Bovendien, waarom krijg ik geen verbinding met chromecast?

Ik kan geen verbinding krijgen met chromecast. Waarom kan dat?
Er zijn een aantal redenen waarom je geen verbinding kunt krijgen met chromecast. Allereerst zorg ervoor dat je chromecast is aangesloten op hetzelfde wifi-netwerk als je apparaat. Als dat het geval is, controleer dan of de chromecast app up-to-date is. Als je nog steeds geen verbinding kunt maken, probeer dan de chromecast app te verwijderen en opnieuw te installeren. Waarom cast mijn telefoon niet? Er zijn een aantal redenen waarom een telefoon niet zou kunnen streamen. Het kan zijn dat het apparaat niet compatibel is met de technologie die wordt gebruikt om het beeld te streamen, of er kan een probleem zijn met de verbinding tussen de telefoon en het apparaat waarop het beeld wordt weergegeven. Soms kan een firmware-update nodig zijn om het probleem op te lossen.

Door Akerboom

Vergelijkbare artikelen

Kun je ook streamen zonder wifi? :: Kan ik een Chromecast gebruiken zonder wifi?
Handige links