Huis > H > Hoe Chromecast Instellen Zonder Wifi?

Hoe Chromecast instellen zonder wifi?

Hier lees je hoe:

  1. Open de Google Home-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op het 'hamburger' menu in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op “Cast Screen/Audio.”
  4. Kies de naam van je Chromecast in het menu.
  5. Je kunt nu beginnen met afspelen op je Android apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Met de instellingen-app op je toestel kun je netwerken toevoegen, delen of vernietigen. Het internet. Als u van netwerk wilt wisselen, tikt u op een netwerknaam. U kunt de netwerkinstellingen wijzigen door op het netwerk te tikken.

Vervolgens, hoe sluit ik een dongle aan?

dongledongle

Als dit niet gebeurt:

  1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer je wifi-netwerk .
  3. Schakel Mobiele gegevens in.
  4. Selecteer het mobiele netwerk waarmee je verbinding wilt maken.
Bovendien, heb je voor een chromecast wifi nodig? Chromecast gebruiken zonder wifi? Als er geen wifi netwerk beschikbaar is kun je de Chromecast ook verbinden met een hotspot. Op deze manier kun je toch de Chromecast gebruiken via een 3G of 4G mobiele data verbinding. Om op deze manier je Chromecast te gebruiken heb je wel een extra telefoon of tablet nodig.

Hoe kan ik casten naar tv?

Als u naar uw tv wilt casten, moet u uw apparaat met de tv verbinden. U kunt dit doen met een HDMI-kabel, of als uw apparaat dit ondersteunt, kunt u een draadloze verbinding zoals Chromecast gebruiken. Zodra uw apparaat is aangesloten op de tv, moet u de app of video openen die u wilt casten. Zoek vervolgens naar het pictogram "cast" en tik erop. Dit opent een menu waar u uw tv kunt selecteren. Zodra u uw tv hebt geselecteerd, wordt de app of video op de tv afgespeeld. Dienovereenkomstig, hoe verbind je chromecast met nieuwe wifi? Om een Chromecast met een nieuw WiFi-netwerk te verbinden, opent u de Chromecast-app op uw Android- of iOS-apparaat en tikt u op het apparaat dat u wilt instellen. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op de knop Apparaten. Tik in het scherm Apparaten op het WiFi-netwerk waarmee u verbinding wilt maken en voer het wachtwoord in. Zodra de Chromecast is verbonden met het nieuwe WiFi-netwerk, kunt u inhoud van uw Android- of iOS-apparaat naar de Chromecast casten.

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Dit in overweging nemend, kan je casten zonder wifi?

Wil jij met je Chromecast casten naar je smart tv, maar wil je dit zonder Wifi doen? Dat is zeker mogelijk. Je kunt je Chromecast verbinden met een hotspot. Je hebt hierdoor geen wifi meer nodig. Hoe Chromecast verbinden met 4g? Maak handmatig verbinding met de Service Set Identifier (SSID) van je Chromecast.

  1. Open op je telefoon de app Instellingen tik op Wifi. maak verbinding met de SSID van je Chromecast.
  2. Open de Google Home-app en probeer je apparaat opnieuw in te stellen.

Kan je Google Home gebruiken zonder wifi?

Als gast kun je content casten zonder verbinding te maken met het wifi-netwerk van de host. Opmerking: Je moet verbinding met internet hebben. Je kunt een ander wifi-netwerk of je mobiele internetverbinding gebruiken. Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet. Dienovereenkomstig, hoe installeer ik een dongel op tv? Het installeren van een dongel op TV is erg eenvoudig. Allereerst moet je ervoor zorgen dat de dongel in de USB-poort van de TV zit. Vervolgens moet je de TV aanzetten en naar het menu gaan. In het menu moet je naar de optie 'Instellingen' gaan. In de optie 'Instellingen' moet je naar de optie 'USB-instellingen' gaan. In de optie 'USB-instellingen' moet je de optie 'Dongel' selecteren. Nadat je de optie 'Dongel' hebt geselecteerd, zal de TV automatisch de dongel installeren.

Hoe gebruik je een dongle?

Een dongle is een klein apparaatje dat je aansluit op je computer of laptop. Dongles worden gebruikt om internet te delen of extra functionaliteit te geven. Soms moet je een dongle aanschaffen als je een bepaald programma wilt gebruiken.

Door Fitzhugh Maranan

Vergelijkbare artikelen

Kun je met een dongle tv kijken? :: Kan geen verbinding maken met het netwerk?
Handige links